One Piece海賊王 1107話情報+討論

902 回覆
43 Like 8 Dislike

模仿果實都只係變到身體
九尾狐果實連衫都可以變埋,而且可能仲有其他能力,完全係上位版
黑胡黎未來島應該係睇中織天使
派個九尾黎學樣遲d控制織天使
黃猿向貝加龐克和波妮發射激光,但被山治的踢技擋下。
黃猿擺出了前所未有的震驚臉。弗蘭奇擺出了「艾尼路臉」。
「難以置信!那不是激光嗎!?」
山治「愛比光強!!!」
黃猿:「如果是這樣,那我們就不需要‘物理'了……!」

----------------------

加埋點煙就型
千祈唔好心心眼

屌你尾田
中二到

路飛說他看到了波妮的攻擊,看起來非常軟弱。波妮請求路飛向她展示真正的尼卡之拳。
契仔比路奇嘲笑,尾田轉死性?

尾田一反常態撚契仔
下集一刀秒柒條傻閪豹啦
如果用謀略、手段、城府嘅角度睇,黑鬍子真係好撚勁
弗蘭奇,波妮,大熊和阿特拉斯先飛向港口。貝加龐克拒絕移動,因為他從他的醫學知識知道,如果他們現在移動他,他會死的。
-----------------------------------

博士仲有救,但邊個救佢唔郁
羅唔通黎得切?

一係就捉住塊地一齊運走上船,揾索帕

或者佢D分身應該有D識醫學
卡特琳娜·戴彭和範·奧卡在他們的船上準備離開,卡里布突然出現在他們面前。
卡里布喜極而泣(像巴托洛米奧在路飛面前那樣),他有一個特殊的請求……
卡里布:「請你們就讓我見黑鬍子大人一面!!他是我的偶像!!我想為他效力!!我當海賊的原因就是他!!!」

咁樣講,即係喂路飛食野唔係泥佬。
而係範奧卡

餵飽佢,等路飛打飛五老星就趁機完成任務走
黑鬍目標係世界
複製劇情 由羅賓變做卓洛
尾田hea到
其實係瞬移果實太屈
想點吹都得
度度都有佢份

山治一反左條眉,腳會噴火,
會唔會就係覺醒左月球族血統

冇火就可以加速,到超快
有火就不滅金身。

正因為咁,佢尋晚先可以單挑贏左熾天使甚平?
佢只係係熱血漫入面擔任正常人,唔需要覺得佢好撚勁
黑鬍子明顯高過龍唔知幾多倍

龍咁多年都一事無成,從不打高端局
尼卡動物系黎幻獸種
睇番佢做所有野都有明確目的
唔會打無謂既仗
"此外,山治在和黄猿对话时点起了香烟。"

本身諗緊如果佢用啲激光黎點煙仲撚型,再講埋經典對白:剛好想借個火
通常契仔秒完代表果個島都完鳥好似係
本身任務應該係拎貝加個樣控制熾天使....
而家反而拎左五老星....
件戰鬥服 好有伏筆
Fix 返變做iron man
睇黎黑胡目標真係世界之王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞