[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
MM. Sancho, Antony
屌你老母
起碼而家都叫有得期待下
之前早幾年u 隊係真心廢 場場都話俾人炒 無晒希望咁
呢啲就真係悲劇樂極生悲,個仔諗住孝順個老豆帶佢睇美斯點知依家搞到比人笑

諗吓如果將呢單新聞譯返做西班牙文send去美斯個Ig,譯返做英文碧咸個IG同國際邁亞密個IG,唔知會唔會得到佢哋既回應呢

個阿伯都86歲,今次睇唔到都唔知仲有冇下次

https://hk.news.yahoo.com/美斯缺陣|長途跋涉觀賽換來空歡喜-女兒替八旬父心噏:爸爸都係想睇佢扭兩扭|yahoo-065612015.html
自轉究竟有咩優點令坦狗咁迷佢
明明佢嗰時手底仲有Kudus
斷腳啦
Jesse Lingard revealed why he chose FC Seoul: "I have received several offers since last summer. However, other clubs only made verbal offers. FC Seoul sent a written offer. And club officials showed their sincerity by coming to Manchester to check my physical condition. At that time, I decided to signed with FC Seoul"
[Welcome to FC Seoul] 世一連加特球迷討論區
https://lih.kg/3623400
大灣區苦主
真係幾撚慘
仲有一大班撚樣兜最衰都係政府呢啲真係鍵盤戰士
以前香港有咩衰野
cctoy: 中国仲衰la, 踩港撚=五毛

依家香港有咩衰野
cctoy: 都係政府造成, 話係政治以外因素=五毛
追星本身就on9架啦
呢條友我仲好記得當日屌d球員打既係垃圾波
無人會比幾千蚊睇曼城
$5000睇呢種質素的確係幾垃圾
講超水平$80有得睇
追星本身就on9架啦
呢條友我仲好記得當日屌d球員打既係垃圾波
$5000睇呢種質素的確係幾垃圾
超水平$80有得睇
你個expectation俾人拉高係一回事
都唔該尊重下d球員啦
Btw第日有小朋友都改個名做Harry
呢度都成日深夜閪波 垃圾波
放番出去執番少少都好丫
即係對佢無信心到要當地睇辦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞