[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
算啦 講完自己睇法就算
每個人都有權有唔同睇法

講返波
u18咁出色 連埋一隊好多都值得期待
garnacho(19) hojlung(21) lacey(16) ibragimov(15)
fitzgerald(16) mainoo(18) jack(17)
amass(16) kambwala(19)
harrison(17)
未計外借左出去嗰d
簽NDA都得掛 點會話涉及商業機密就唔睇得
大佬 出16M無權睇合約係咪on9
唔好話咩16M好少錢 出得政府牌頭唔俾錢都應該要知
講真 政府同主辦單位唔會無責任不過佢哋想點講就點啦 我支持政府嘅
熱刺同阿仙奴嗰兩場假㗎?
睇咗先計 冇睇唔計掛

唔計福個球歐聯紅牌

下面海倫個兩下
其實佢唔撚show銀碼咪得
之前史高斯個場真係抵好多
飛又平
史高斯知自己出唔到
都識即刻搵另一個legend傑斯頂上
得罪講句, u隊唔抱咁多期望, 一隊兩個世界嚟

有祖mainoo企得穩一隊已經賺咗

以前吹奏嗰啲天使,梳軚,無祖,細爆全部無影, 嗰件乜鳩600球神鋒廿歲都未上到1隊
算啦,球證擺明要煮死我哋架啦,俾人屈紅牌,走甩人哋手球12碼,單刀攬低,禁區防守俾人扯跌
數都數到4,5次
咁公道啲, 龜哥對閪手都走甩唔少
尊重啦屌,要不是龜哥閪手救你哋
唔睇合約都得 一係就簽agreement話中間人滿足唔到咩條件會點郁鳩佢
呢啲event fulfil唔到requirement告到間公司破產都得點會好似而家人哋出嚟話唔要你16m同m品牌就算
有funding唔拎咁作賤自己咩
其他rugby個d都實有拎
熱狗嗰下真係世界級
話俾你知咩叫四隻腳
加拿企得穩英超主力都算係咁
龜哥反駁隊好唔專業wo
呢個真係唔好話咩立場咩政見
根本做野手法問題
如果美斯知自己出唔到去搵朗仔頂上既話我唔會嬲
曼市打比嗰場, 龜哥攬足下撚10秒都無事, 海龍一拉就吹
係能力同經驗問題 如果呢件事喺私人公司發生
成條team今個星期已經喺公司消失咗 仲會俾你出聲明鬧呢樣 怪嗰個
斷層斷得太耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞