[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
NBA球證垃圾講咗廿年都有
平時少睇真心唔知, 見到經常停低睇replay以為正常啲

頭先youtube碌到curry3+1變進攻犯規
所以Tatler賤過狗
根本一開始已經一心諗住賺到盡,坐定粒六諗住小花點都會落場踩下草
點知真係唔落
用咩科技重播, 結果都係一樣
球隊一定有翻譯啦
英超愈嚟愈似NBA
少少投訴就黃牌/食T
球隊賽前會議好似無翻譯 星仔上唔知咩節目講
之前RMBJ上籃比人打手 完全唔吹
NBA同MLB d球證都係鳩的 吹錯係完全冇代價
明黑鳩你食T, 送罰波都成日有
仲有明星哨
NBA d裁犬唔係第一日啦
前幾年仲要再比多d權佢地
宜家就咁屌一句老母都可以送你出場
真 死菜狗
會有report 話吹錯左
但唔會停賽
最多有句sor9ry囉
https://youtu.be/YKYV6fDWNmE?si=_JrZPuGsr6B-yWL3&t=49

球證仲一臉認真話curry右腳伸咗出嚟

如果係咁以前dirk乜都唔洗射了
仲有啲湧狗仔成日移動長城
英超開始變係咁, fing下手就食牌
英國體育北美化
NBA剩係睇highlight算 睇成場太曬時間
NBA球證鳩吹已經唔係今日既事
咬得緊嘅得第四節好睇
咬得唔緊嘅就睇都廢撚事
人哋有尚方寶劍,你夠膽質疑我?即刻送個T比你
曾效力曼聯的巴西中場安達臣:「現在的小球員去到奧脫福毫無畏懼。曼聯不知道哪個領隊會掌管球隊,亦不知道誰會下決定,一片混亂。曼聯的收購亦很差,若你要支付一億歐元,應該要簽一個尼馬級數的球員,一個能夠改變戰局的球員,曼聯卻為一些毫無邏輯的球員支付7千萬、8千萬、9千萬歐元。是誰都會因球會目前的狀況感到絕望。」
屌佢老母,今朝睇呢球真係on9
佢話費sir一輪咀咁講戰術細節比自己聽

但佢係咁點頭但一句都聽唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞