[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
平時就話小花自閉毒撚格
無端端又變咗出位反政府民族英雄
咁一單還一單,佢對住啲球迷閪口閪面就緊係抵屌
但見有啲人屈美斯係咩反政府係黃絲真係好撚on9
咁啲fans都係要買撚咗飛先有得睇㗎嘛
又唔撚講得

做球迷做到咁即係幾撚折墮
比主子撚完 仲要卑躬屈膝幫佢兜
其實邊有咁撚偉大,純粹係香港政府on9唔尊重人覺得可以使幾個臭錢就可以臨時加行程加活動,咁人哋咪撚返你轉頭

不過球迷就無辜受埋罪
黃條撚咩淨係想保持距離咋佢

小花閪鳩球迷同政府西客可以同時存在同埋唔啱㗎嘛

依家最撚慘係啲課金球迷,真金白銀俾人撚
佢依家問題係佢課出嚟既臭錢其實唔係少
但臨時加碼唔同人夾,又無要對家預plan b打定底,唔記得邊隻獻世狗係講得啱架,人哋make sure扣你戲金,你就只用贊助綁人

成件事好撚似曼聯
好心迷朗出去啦屌
出面有好多食黃絲飯既kol咁講,仲要有好多黃絲受
百幾萬港紙有幾多
真 又冇話偏坦邊樣
我討厭政治
我講成個project計
反政府就啱聽架啦

唔係花迷無俾錢, 食花生隔岸觀火又真係幾心涼嘅

試下曼聯嚟香港搞到咁, 呢度實屌到仆街
到時候有餅爺帶風向㗎喇
餅爺勇戰回水狗
食黃絲飯班呃課金kol

香港爆屎渠都係美麗新香港問題
97前唔會爆屎渠
其實曼聯黎過幾次香港都有大排球星黎唔到㗎啦
如果將1997年黎香港果次係今次呢個主辦單位同依家呢班官去搞既一定會係災難

果時排頭用傑斯、碧咸、簡東拿做招徠,點知碧咸同傑斯傷咗黎唔到,簡東拿臨時退休唔會黎,如果係依家呢個濕鳩主辦單位同依家班政府官員一定搞到一鑊泡

(不過曼聯本身都多球員可以睇既,就算睇幾個一隊球員帶住班幼幼踢曼迷都會睇得好開心)
呢班人係我眼中同屈女人冇乜分別
咁真係要睇吓合約有冇表達到呢樣野
就目前睇唔似有
極其量都係千六萬個申請
我唔會埋沒良心的
Expectation唔同
睇番當年皇馬6條A嚟香港,真係過足癮
大部分猛人都有踢,而且唔係垃圾時間
最記得朗拿度整個招牌插花再一射入網

俱往矣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞