[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
你咁樣都只係解釋到美斯個性格係咁再從而推論佢點解會閪口閪面
但都唔代表香港美斯 fans 要同意同接受佢咁樣撚自己
亦唔代表要由真金白銀俾錢支持美斯嘅fans受呢個果
個原因唔夠說服力啦
唔想去政治騷咪大牌啲唔好去 又要比賽日搞鳩埋班球迷
只係show到你人品幾惡劣
見gavi 19歲已經重傷收咧
分析話啲後生仔太細個未發育完就踢太高強度既比賽,仲要賽程勁密
牙朗喺深圳都係因為俾啲中國帶貨直播網紅搞到受傷踢唔到啦
佢都識出嚟開記者會親口道歉 對比返美斯真係一下就睇得出處事態度差幾遠
同一樣既事件對比囉,兩個一樣級數一樣行為,人地韓仔都係又屌又告,之後下次個處理手法咪改善左,咁都叫spin,碧咸又話想再黎美斯又話想再黎,下次再撚鳩你點算?今次日本場波開之前D日本仔都驚美斯會唔出場搞到臨尾都賣唔哂D飛

你就真係spin左去政府搞得衰所以美斯先撚鳩D球迷啦,D官痴鳩埋去佢可以唔影相唔握手,但係同佢閪鳩球迷係兩樣野黎
疤唔係咁點慳錢殘咗咪借去其他隊希望賣個好價
橫掂全世界都想去疤踢波
不過依家得返聯賽同FA杯 應係唔會太chur
韓國《韓國中央日報》報道,連加特成為韓職史上第7位英格蘭球員,而且是名氣最大的一位,他的年薪為15.5億韓圓,即逾900萬港元。

人工減左勁多,以前一個星期都揾一球港紙
中意美斯鹽對應 吹咩
2019年講攬炒
依家終於攬炒到一次係要慶祝下
想問要去睇site個個source係邊未跟得切
好似話都有好多隊搵佢
但佢要上陣時間
依家去韓國 人工低d 但一定有得出
同埋可能拍下韓國廣告都賺得番
咁講如果冇人阻頭阻勢
相信messi 都會出黎踩下草
咪都係啲Local報館Source
所以我都係指返牙朗係2019年祖記去韓國表演賽都係咁樣唔出場,人地韓仔又屌又多方面告,而家牙朗改變左個處事手法,我都唔敢話人地韓仔屌完會令對面改善左啦

但係咁樣比人撚完,幾萬人比錢入場有怨氣,我覺得有班友所謂代表個地方去屌下表達下不滿係好正常姐
淨係見到出面有張起緊嘅球場圖
即係比100萬叫佢地行下?
900萬一年,過兩年平D可能傑志請得起wo
睇出面d post講好似話叫人行地盤
點政治都好
搵班fans攬炒就一定講唔通
而家已經唔係唔比賽咁簡單
全場都咁閪 根本冇得兜
lin居然為左踢波犧牲份糧
冇辦法
今個星期最大粒花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞