[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
茶餐廳阿伯
成堆唔熟件事既人喺度鳩up陰毛論
我老母聽下啲政治kol吹又話美斯可能係錢銀關係唔出場
我同老豆話一定唔關錢事 佢死都要拗
所以班政客同cctoy 都有精神病
幻想一個政治以提出嚟嘈
@護連絲 @爵連
成個熱門都係 cctoy
黃藍兩邊都話關政治 今次we connect
你想打「議題」?
btw, 總之依家港共冇哂face,所以好嬲好嬲,花生友睇住政府膠官、議員同kol點發顛,食花生就夠
唔駛ff 美斯係咪玩緊政治諸以此類
好事黎 入英
入加納嘅話 第日要去睇非洲盃
成件事好似C朗喺日本即場畀人「要求」fing毛巾咁,
事前冇溝通好但佢仲畀小小面黑住面咁fing
美斯就小小面都唔畀咁囉
依家佢哋搵唔到人去揹鑊,咪求其搵個單位出氣
佢哋撚夠膽對人哋美斯同隊美帝球會有任何法律行動咩
不論藍絲定黃絲都係覺得世界係圍住香港轉
香港係咪想得罪阿根廷
佢哋今次最撚嬲係本來想借美斯幫自己貼金威比人睇,點知最後咁撚柒,柒完仲要發現搵唔到人揹鑊

唯有求其鳩噏幾句咩外國勢力呢啲政治咒語比自己落台
依家D風向好易帶
過咗咁多日都仲講緊
體波台個page呢條友講得好岩

一班傻鳩見到美斯撚到班官就好開心話佢好人點點點

另一班又話D官咁樣出聲明話追究係柒

其實佢地無諗過美斯當哂成個香港係垃圾係屎,玩鳩你咪玩鳩你呢個態度係有問題,唔單止係班鳩官,係包埋比錢入場支持佢既人甚至係成個香港既人

因為似是而非嘅嘢係最易令人感到興趣
睇得多就會信埋一份
Kam撚定係睇開沈狗
有部分花迷都係M底
點都唔會相信自己偶像係咁嘅人
唔知點解果啲人永遠諗野睇野都係二元得黑同白,香港政府仆街,美斯撚鳩香港政府就係英雄,但美斯撚鳩啲買飛入場既球迷,傷害當佢偶像既小朋友就係佢哋自己on9,總之企係政府對立面(佢哋先得)既人就永遠無錯係聖人
體波台個page呢條友講得好岩

一班傻鳩見到美斯撚到班官就好開心話佢好人點點點

另一班又話D官咁樣出聲明話追究係柒

其實佢地無諗過美斯當哂成個香港係垃圾係屎,玩鳩你咪玩鳩你呢個態度係有問題,唔單止係班鳩官,係包埋比錢入場支持佢既人甚至係成個香港既人

唔知點解果啲人永遠諗野睇野都係二元得黑同白,香港政府仆街,美斯撚鳩香港政府就係英雄,但美斯撚鳩啲買飛入場既球迷,傷害當佢偶像既小朋友就係佢哋自己on9,總之企係政府對立面(佢哋覺得)既人就永遠無錯係聖人
溫布萊之子變左首爾之子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞