[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
其實咬人蘇都慘
話哂當年都叫Msn組合吖
打利又打到咁經典,你哋個個嘈既都提美斯,好少人提佢
佢呢啲冇所謂啦 兩條友咁好兄弟
花迷:咁有冇世界杯?

巴狗仔好嬲
夏撚:你串我啊?
代入下美斯都知心諗 : 6 7喇 叫左我名半場 依家開始噓鳩我喇 ,仆街又比人擺上台 屌你老母又要硬食
我有買飛入場睇都覺得回水係無可能(我買平飛同朋一齊睇啫)
我屌係真心覺得真金白銀買$4880果啲球迷特別是真係美斯球迷睇唔到自己偶像落場比賽已經好撚慘,仲要比人笑,想屌鳩國際邁亞密又比人鬧無品,想叫回水又比人屌自己on9人哋都無保證過會落場好撚慘

真係唔知佢哋做錯咩諗住真金白銀買張飛去睇自己偶像但仲要比人笑
咬人狗當年打利係勁既,單天保至尊
好似係官方直播link
佢同美斯差太遠
唔好話4880 過千蚊嘅飛都唔會睇咬人蘇
係追足既球迷又值得可憐,同埋球迷都可能見到佢係現場都心足
一定有呢類

但比較反感係平時根本波都唔撚睇未撚見過share過任何足球野個堆打卡撚
咁又咁講,世杯都有影響,多左好多一日球迷
未拎世杯前,美斯唔勁咩,但個時咁平都坐唔爆
勁多kol 入去打卡當睇show
咁又點
代表住你可以西撚住口面對住班球迷
十年前應該朗迷多過美斯
佢好明點顯係果種迴避型人格,半場前半場後果樣已經好明顯,完場果刻果已經好撚想走
你咪又係估估下話主辦無買貴plan

啲一心一意買飛入去追美斯嘅先最慘 全程俾自己偶像唔知咩原因而西口西面
相反牙朗都肯出記者會 又講中國係佢第二個家鄉
故勿論句嘢係咪真心 至少 d fans 聽到都會順氣少少
都係嗰句
咁又點
代表你西口西面對住買貴飛入場嘅球迷係啱嘅?
公道講 迷龜既都唔鳩得去邊
仲迷朗狗個啲先係最鳩
美斯有出現係後備名單已經嬲啦
都係嗰句啦
唔得咪Say No
又唔撚係拎槍指撚住你個頭
拒絕完仲要搵球迷出氣
都唔講大把嘢都係估估下
依家都係
你公道啊
講咁多都無用,最客觀就係合約
有就有,無就無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞