[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
呢件去深水埗派飯啦
如果佢代表PSG/沙地球會訪港呢
美斯c朗太超班先顯到其他人弱姐
以前賀歲杯真係睇到嘩一聲
一樣躝去深水埗派飯
係咪有年南斯拉夫有份?有米赫洛域
太耐真係唔記得
屌你講嘢同年齡唔match嘅
資料上啫
我又無話當年有睇
原來係咁

明明平時咁鳩, 有乜理由咁老鬼睇到南斯拉夫嚟香港
咩叫平時咁鳩
迷龜得罪你?
我諗九成都係睇雞寶英超入門既
唔是, 你迷得太鳩
獎帶佢去叫雞再影埋佢相賣俾太陽報
有年請到鳥棲,山東魯能黎香港踢,雖然唔係歐洲豪門,但都睇得開心丫
依加要揾埋啲退哂役既人踢,佢哋跑唔跑得郁都係問題
都唔知邊度落香港政府面
去體育園又唔係淨係messi一個去
講落場時間 係四個球星都比前四場熱身賽時間少
如果真係要落政府面 點解唔係四個都唔踢
miami其餘班2打6又真係出力踢

so9熱晒身 熱到最後一分鐘想出場踢添喎
到最後咪又係得messi一個黑鳩晒面
心態唔同, 請啲二線可能仲好睇

其實miami場波唔算差, 如果收180~680

收咁貴預咗睇小花, 點知蘇咬熱埋身都唔出
記得2000年南斯拉夫國家隊有黎過備戰2000年歐國盃
又唔使咁執着
以結果為目標吖嘛
盛事變柒事的確係事實
結果論係真係落到政府面
但講到佢香港人民英雄 手足 真係典型cctoy yc
件事同當年mirror係黃冇撚分別
都唔知邊度落香港政府面
去體育園又唔係淨係messi一個去
講落場時間 係四個球星都比前四場熱身賽時間少
如果真係要落政府面 點解唔係四個都唔踢
miami其餘班2打6又真係出力踢

so9熱晒身 熱到最後一分鐘想出場踢添喎
到最後咪又係得messi一個黑鳩晒面
又唔使咁執着
以結果為目標吖嘛
盛事變柒事的確係事實
結果論係真係落到政府面
但講到佢香港人民英雄 手足 真係典型cctoy yc
件事同當年mirror係黃冇撚分別

講笑咁撚認真做乜
事實係佢避開握手個畫面真係好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞