[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
你見佢去到日本嘅所作所為,就擺到明就係要落鳩香港政府面啦,應該係原本佢自己諗住踢場表演賽見吓fans,點知政府又想借佢過橋做呢樣做嗰樣嘢焫着咗佢啦,佢就係要件事難睇,比香港政府知佢好不滿,所以咪犧牲fans囉
落鳩面大把方法啦 賽後直接入更衣室咪得 兜過唐超冇人會屌佢
但唔踢都算 之後對球迷都一啲表情都冇
點都係唔厚

成5000張飛佢俾人屌好正常
破失波紀綠跟住出張特別卡比佢
集垃圾連進化都進唔到
呢兩年係咪特別串咀
有世界盃
總之依家政府有份柒
件事就會變啱
佢上場咁既狀態KEEP到10場應該有
有進化卡
都可以出退化卡
其實都唔係特別好
只係西咸射得閪
Nana 黎講 收貨啦
其實佢避開所有同政治活動其實係好合理,佢今次黎係足球同商業活動,香港政府無啦啦叫人幫忙宣傳香港本身真係on9到極,你真心想咁做其實無問題,諗得出借國際知名人士去幫自己貼金佢哋已經進步咗,但件事一定唔撚會係咁做囉,你真係有心咁做既係主辦單位有意邀請國際邁亞密黎香港時政府就應該要做主投資者參與傾合約既談判,將呢啲嘢擺上檯同人傾寫落合約,而唔係係人哋黎香港時先話加錢叫人做呢啲on9政治宣傳

如果係慈善活動唔涉及商業性質既即使係臨時加插落去既活動我相信球會方同球員都會樂意盡量配合出席,但你香港政府依家係諗住比幾個臭錢(仲要係講完個銀碼出黎都會比人笑既銀碼)去叫人幫你做政治騷幫你抬轎,好撚心佢啦,唔撚係以為個世界係圍住自己轉下話
糖狗肯撚定係dklm
想人更加憎朗哥
咁個侏儒仔都幾弱智
又唔係KK園咁格硬夾鳩佢去參觀個19體育園
拒絕完仲要搵班Fans出氣
好撚Real好撚型
政府想人宣傳咪課金
勁撚弱智
唔做政治show咪唔做政治show 西口西面撚埋班真心花迷想點撚樣
好彩安素唔係簽我曼咋 出啲咁既新聞 港父又開幾十個post
先唔講個銀碼得百鳩幾萬勁撚on9,我當你課返一個正常銀碼,呢啲活動又點會係臨時可以比你加上去,你要人做既就緊係傾合約時傾好寫埋落合約到包埋要佢哋做既野

真係諗住比幾個臭錢人哋就可以臨時加野咩
咁既表現收貨啦
最後仲CLEAN SHEET
最慘係班真fans
咁我屌佢唔厚度一回事咁咪得囉
仲有乜好兜

邏輯都幾撚奇怪 佢咁樣撚鳩啲球迷 啲球迷係幾撚慘
我係替啲球迷唔撚抵姐

我有話搞手唐超咸爺冇責任咩
根本班小花狗搵嘢撐
覺得佢反政府所以安樂啲
佢首席朗狗仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞