[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
上面件時事台手足話有前因後果唔可以怪晒花狗
為咗每晚同韓妹大戰
真 我哋呢啲花生友都算
但入場呢40,000屌鳩佢老母完全係合理正確
理得你乜鬼原因
佢哋就係最大受害者 比咁撚多錢最後換絕情
咁多club啱哂佢
韓國個次當地搞手有賠錢比告個班球迷
都係個句有冇影響到牙朗之後深圳呢次既行為得佢自己先知,但係兩次處理手法唔同左就係事實

咁你真係無睇完場影相個陣小花無行埋去D官到自己走開,落機個陣叫佢地留底同嘉賓影相成隊走哂,叫佢參觀體育園無去到
佢呢D野做足哂再閪鳩D球迷wo
理得你咩原因 唔識尊重球迷嘅球員就係斷腳賤種
記得個Source話唔止啟德體育園
仲有邀請隊波遊維港
但隊波都拒絕哂
錢銀我唔記得政府有冇另外課金了

不過如果單純邀請你去下啲景點都叫得罪都幾好笑
又唔係揸槍迫你一定要去
拒絕完仲要撚鳩啲fans
利伸:唔覺得濕鳩地盤係一個景點
平時政府喺香港打橫黎行,有幾可可以睇到有人攪到政府咁嬲,而且政府又奈佢唔何
今次啲花生真係好味
由落機已經開始西
愈叫愈走
班官點都要扮下做野去試下平息呢班人既怨氣
唔是花迷又無俾錢買飛,睇住班狗官落面不知幾爽
似乎知內情
上面巴打話睇唔到美斯鳩撚D官架
行程咁密 又要適應時差 唔多唔少都可能會燥
但大把方法啦 閪都去日本先解畫
哪怕佢上機之前晒個冧都好
pr 一定係災難級
佢地好buy政府戰狼式狙擊美斯同隊波架
佢哋沖出嚟扮做到嘢啫
依家眾望所歸喎
R唔到美斯 咪拎佢做吓靶
班奴才趷起條尾都知想做乜
但成班官日日夜夜都係追擊件走左既人
而唔係搵主辦悔氣 真係幾搞笑
商罪科重未高調查案
咪係
我係同情真金白銀俾咗錢買飛睇美斯既球迷
不過一單還一單,見到政府咁柒唔可能唔恥笑
連日本仔都驚佢唔出場,呢次點都係關公災難黎既,不過外面都係吹兩日就停架啦,係香港點都要扮下做野
關政府鬼事咩 本身個性質就只係商業活動 佢加埋把口落去 依家仲要越搞越大 咪盞之後冇其他球隊肯黎
美斯驚握手做唔到美國人
搞得呢啲活動搵政府贊助, 公司背後實有政府關係

咪將矛頭指出去囉, 乜都外國勢力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞