[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
係咪要佢話睇到由治及興嘅好處
講得出無問題個D係咪下次請taylor swift黎開演唱會,佢講句喉嚨唔舒服出黎個台坐兩個鐘唔出聲,之後走左去都OK

係既話驚咩話噓完D人會搞到無外國嘉賓黎,仆撚住黎啦,咁好賺
美斯大牌得起喎
尋日先屌完呢班人,成班係到話美斯做得好搞到D官咁樣出聲明好柒,但係無諗過美斯咁樣撚左幾萬人,班官如果咁都唔出下聲明係仲柒,因為會搞到遲D大show無人會再入場,個個來賓都有樣學樣撚鳩你
Lin 可以日日去蒲
晚晚食韓妹
可唔可以唔好再講美斯
都差唔多成個禮拜
咁又真係有隊美帝波嚟咗踢
同Taylor Swift得一條友唔同
你試下佢係巴塞個陣咁樣閪鳩D球迷,比人封路圍巴士啦

以前基沙文唔幫個場外既細路女簽名都勁多新聞屌鳩佢啦,唔好話真係有比錢入場既人
熱門長期幾個美斯post
所以都係果句
有能力走 就走啦
咁應該係牙朗同美斯個對比就最好
開連加特球迷區?
今季會唔會最後車仔拎兩隻杯,跟住曼同佢都踢唔到歐聯,但迷坦笑鳩人哋
隊野頹到亞冠都冇份踢
冇得挑牙朗機
政府做埋啲鳩屎野點解要球迷受罪
踢咁多年波對球迷嘅基本尊重都冇?
你宣傳咁多美斯同蘇狗大頭相,最後兩個都無出
香港好撚難住
樓貴就常識
買衫行街全部大集團倒模
出街食飯係貼錢買難受
真係只會買嘢返屋企煮算
但咁計落不如移民好過 起碼唔洗食大陸菜大陸肉
好!
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190802/bkn-20190802070021172-0802_00882_001.html

當年牙朗撚鳩完韓仔都係比大多方面圍屌,仲話要告埋

而家牙朗點樣處理深圳場波件事,可以話未必有關系既,但係都睇到佢係改變左個處事手法囉
2月14號友賽熊本羅亞素
會唔會遲下黎踢傑志呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞