[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
姜b唔係最多都係落機唔比反應啲接機fans咋咩
真金白銀比錢入場睇佢果啲 佢好似都無揸流攤?

無跟開唔清楚
無傷喎
其實本身簡簡單單踢場波,做下商業活動一定係happy ending,球會果邊有錢收,球迷可以見到自己偶像係自己主場踢波,皆大歡喜,係政府啲官係都將啲嘢縛埋落政治度要人哋幫你說好香港故事,你香港政府唔覺得係政治騷,但有少少政治常識既人都知你呢啲要求係要求人哋幫你做政治騷。

當然政府on9都唔代表國際邁亞密果邊同美斯佢哋可以咁對香港啲真金白銀比錢入場既球迷,除非佢哋覺得香港呢個地方佢哋呢個地方佢哋以後都唔會再黎,割完一次就算鳩數,Who fucking care呢度既球迷
on9表演賽唔係幫手宣傳使咁大舊錢嚟把撚
唔通真係造福人群咩唔好話我知美斯踢咗咁多年波唔知咩叫表演賽
Nicole Kidman嚟就唔洗, 更搞笑係套戲最後香港無得睇, 有示威場面無人夠膽播
平時唔做野,突然間要認真做D野係咁架啦,今次唔出聲又唔得
話時話,唔係美斯當日閪面+唔出場,都唔會知道政府曾經想叫佢哋坐船同睇地盤呢啲屎檜嘢
總之就係見到啲fans好似想掉頭走咁啦
唔係差好遠
將心比己
我係美斯我都閪啦 黎到好似拎把刀出黎迫你咁 憑乜要俾你香港政府擺佈
球王又唔係明星 係黎踢波 你搞其他野咪唔撚踢 好合理

利申 無課金追星 課左可能會屌埋一份
今次其實都顯示咗政府幾無能
一個正正常常都打到飛機嘅活動 最後竟然做咗國際笑話
其實好簡單咪對比吓國際邁亞密既球員係日本同香港出席咗咩活動咪得

(人哋日本果邊會唔會好似香港政府咁on9叫美斯幫手論好日本故事
坐船未必知,但係睇地盤一定知,政府自己有大大聲宣傳
同埋搵牙gem都係叫佢宣傳體育園可以開演唱會
因為說好日本個次結果咁樣
個次D老屎忽想比人見識下日本經典舊歌

如果識搵班akb女女係到跳舞唱快歌起碼都唔會咁
見人哋請咗美斯隊波黎香港就想課金爭住係自己身上貼金,點知仲搞到柒多兩錢重

體育文化局果度講真成個局最頂果層局長署長炒撚哂佢啦,佢哋既無能今次真係令到香港柒出國際,班獻世派成日想搵人揹鑊,佢哋咪就係最應該同埋最近最易搵要黎揹鑊既人
其實都唔止政府啦
就好似間間公司都會諗方法搾乾搾淨啲員工
見工咪同你講淨係要做A, 入到去要做埋BCDE
13:00停止討論小花ok?
搞清楚請佢地嚟係造政治騷定係純商業活動先
好似話日本果邊一早list哂有咩活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞