[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

對上個次咁有化學作用就係佢地
霍啟剛想上位?講嘢成個弱智
本身都係弱智
綠木:死開啦,我使你教?
戰狼屌小花
香港人性格嚟,冇買樓嗰班又想買咗嗰班負資產,買咗個班又可以扮高人一等歧視租租,我就本身唔鍾意小花同香港特區政府,所以食花生不知幾開心
佢退休之後近曼聯多過阿記
你叫雲佬,我以為你講緊我
好多唔知頭唔知路加一腳抽球迷水
甚至踩埋香港人
我憎巴狗都覺得買飛入場嘅好慘
話晒大家都係追足球,知道嗰種憤怒

是但啦,咩上連登勿認真
有時真係得返啲圍內小圈子興趣post先有返啲理性討論
唔係佢?
我自己最撚嬲其實唔係美斯無落場,個主辦單位搞到一pat屎,係呢個柒出國際既事出現咗之後係網上面係度笑鳩果啲真金白銀比錢買飛睇自己鍾意球員球迷既人,我早幾日完哂節目係大球場散場時見到有啲小朋友喊得幾撚慘,諗起佢哋見到呢啲笑鳩佢哋係水魚既網上評論,比自己偶像傷害完都算,仲要比呢啲花生口痕友二次傷害,個童年陰影一定好撚大
美斯世一賤種,請斷腳
一年後結果美斯同牙朗係連登地位黎個大反轉
其實真係比錢買飛既最慘,真金白銀比完錢最後睇google 人,美斯仲要勁冷淡,揮下手,簽下名,掉波仔,咩都冇,仲要比人笑戇鳩入場睇
香港對消費者保障薄弱,做生意呃鳩人幾乎零成本
而家連登係咁
時事台班地底泥最鐘意睇其他人仆街 有得踩港就踩到一文不值
買飛中伏 股跌 樓跌 呢班人最開心 總之我冇你都唔可以有
再講就想世界大戰搏洗牌
真係唔使咁認真
500 蚊Kfc
老老實實,香港全世界都當你水魚,承辦商贊助呢啲下下賺到盡,一係就將啲飛派晒俾保險狗,我唔明點解日本可以平一半?啲嘢食正常價,所以都係嗰句唔係特別有錢嘅話唔建議俾錢香港睇演唱會或者其他活動
笑藍笑黃
笑政府笑示威者
笑公屋笑私樓
笑躺平笑股災
笑留港笑移民

乜你認為有分別咩
根本香港人骨子裡就係睇人仆街最開心
本身就係弱智,唔係有個走私發達嘅阿爺
佢算係乜?
過得好嘅人唔洗上連登靠踩其他party去拎優越感啦
二三世祖都係蛀米大蟲黎
佢成家都係廢
本身就係香港政府癡心錯付
人哋嚟踢表演賽
你就叫人去宣傳香港

而家出嚟講嘢個個都冇文化,又話推住輪椅都要出嚟巡場
成班戰狼上身
由始至終,我都覺得人哋收得錢踢表演賽唔會搞臭自己個名
中間政府主辦商同佢哋傾過啲乜嘢得佢哋自己知
塊面係黑到直頭係有心避開所有人
由上至下都爛晒,搞嘢搞到一鑊粥
佢阿爺咪最叻囉,聽講係大小通吃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞