[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
playoff先開始睇
仲要第三節先開始睇
宜家自然動作伸腳平衡都會吹進攻犯規
啲球證應該係未撚打過籃球
達洛治fing兩下手兩黃一紅
明做鳩你 吹牙?
tatler 本身無搞球賽經驗 呢個價錢請曼城都得啦
如果拎走佢哋既尚方寶劍,命要容許球員領隊挑戰佢哋既判決,如果真係吹錯佢哋要罰錢停賽既咁佢哋就唔敢再鳩吹
日頭要返工好多年無乜點睇, 平時youtube碌下highlight就算

頭先睇到呢下真心過份, 最撚離譜係一臉認真去解釋一件錯事
成日話咩球證尊嚴不容侵犯,屌佢老母啦
其實比賽進行中球證係死物,球員應該試吓有意無意省鳩個球證同剷鳩佢
行外人搞行內人既野,最後搞到一鑊泡
講講下咁撚似我地.....
之前試過佢哋自己判錯出界,A隊進攻緊射失,AB隊搶板,B隊既球員最後觸球出界個球證判B隊波,然後睇完帶班球證竟然判jump ball唔係判返個波比A隊

膝頭伸哂出嚟, 而家唔洗射了
翻譯:諾狗梅狗坦狗全部食撚屎
邊度似, 曼聯正職娛樂公司, 踢波副業嚟啫
同埋 本身美斯 是無香港站 是政府用天價撻人過來
tatler 咪見有水魚 咪做中介
好香港做法 呢5千萬 搞好d 青訓好過啦 香港隊自己訓練都無場
建議球證袋支槍
邊個投訴就拎出黎指住佢
包冇人夠膽再嘈
佢哋搞今次呢壇野最大目的只不過係想比香港啲名流權貴去同碧咸、美斯易相打卡

從而去幫自己間公司搵生意機會,你估真係諗住想單單賺你門票錢咩
趕出場啦呢d要
同埋 本身美斯 是無香港站 是政府用天價撻人過來
tatler 咪見有水魚 咪做中介
好香港做法 呢5千萬 搞好d 青訓好過啦 香港隊自己訓練都無場
佢哋搞今次呢壇野最大目的只不過係想比香港啲名流權貴去同碧咸、美斯影相打卡

從而去幫自己間公司搵生意機會,你估真係諗住想單單賺你門票錢咩
我會覺得成日將幾萬人綑綁到全香港人既面子尊嚴被踐踏係好撚on9
好似你覺得被冒犯,就話全香港人被佢冒犯
但我覺得唔係喎我又無入場,或者甚至有啲好似高ling咁本身有入場接受佢唔上場既決定,就搞到俾人瘋狂屌到道歉,唔覺得被冒犯就話人M底

你唔跟隊屌美斯你就俾人圍咁
屌香港人幾時變到咁撚玻璃心
NBA球證仲癲過英超
同埋依家啲人好撚鍾意上綱上線,將事升級到國家民族尊嚴問題。

就今次呢件事,要屌既其實咪就係貨不對辦,主辦單位錢就收足但滿足唔到比咗錢既觀眾既期望,至於有冇被冒犯其實就好睇個人,自己就睇得好輕,球會同美斯係仆街撚咗在場觀眾一鑊,但都未至於要炒咁多日啦下話?
反而我自己覺得更仆街既係果啲笑鳩抽鳩真金白銀買飛果班球迷既花生口痕友,將件事上綱到政治層面既黃絲藍絲
本身係普通商業糾紛貨不對辦, 因為有政府參與就變政治事件

政府班狗官為咗卸責, 不停咁去解畫洗地, 好難唔炒咁多日
香港人既輸打贏要性格一早已經見慣
自己奶野就搬撚哂d正義牌匾出嚟道德勒索人
以為經過呢幾年會學精反省,都係咁既撚款
因為而家呢班奴才剩係得識呢樣嘢
佢哋就係靠擦鞋上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞