[Flowers of Manchester] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2602]

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
迷溫室小花本身就唔抵同情啦
如果你咁都唔出聲屌個班黎旅遊順便睇波既遊客仲撚嬲
機票酒店波飛幾撚甘
咁點會唔關政府事呀
就係由商業活動變成說鳩香港故事活動

肯定係小花認出左扔衫果個係政治人物
先控得咁靚
擺明主辦個邊知道無位入佢地先咁串,政府又知柒左唯有屌D走左佬既
因航空姐笑鳩支那狗, 政府都仆出嚟, 明明私人公司嚟
主要係小紅書都屌天屌地
港共唔出聲
小紅書會連港共一齊屌

只能夠講出聲其實都有好多方法
唔洗做到好似怨婦咁
原本打場波就走
班閹人又想要佢地去地盤 坐架19帆船渡維港
宣傳香港
唔好話我知呢d 係商業活動
就係本身唔關佢事 但佢無啦啦叉隻腳落去 想借商業活動幫政權做宣傳 自己攞黎柒
英超球證鳩吹一樣, 共業嚟

下次曼聯嚟就到曼迷中伏了, 如果仲有機會嘅話
告到賠錢就話姐,唔得既佢地能力係咁多屌下當做左野

我拎返祖記去韓國個單野黎講都係咁,都係韓仔單方面屌對面無應機,不過佢地韓國公司有賠錢比提告既人咁囉

跟住牙朗今次深圳做到咁好可能係有經驗廢事又煩姐,關唔關韓仔屌過佢事係唔知既
早幾年林鄭激嬲左牙朗所以直頭唔黎,唔洗我地中伏
其實只可以屌美斯同隊波處理得唔好 但你冇得屌佢因傷唔上陣
如果佢肯講幾句野揮下手簽電名已經好好多,D人仲會體量佢添,再睇埋佢唔理D官同知個D濕鳩活動激嬲佢,直頭神咁拜都得
主要係小紅書都屌天屌地
港共唔出聲
小紅書會連港共一齊屌

只能夠講出聲其實都有好多方法
唔洗做到好似怨婦咁
告到賠錢就話姐,唔得既佢地能力係咁多屌下當做左野

我拎返祖記去韓國個單野黎講都係咁,都係韓仔單方面屌對面無應機,不過佢地韓國公司有賠錢比提告既人咁囉

跟住牙朗今次深圳做到咁好可能係有經驗廢事又煩姐,關唔關韓仔屌過佢事係唔知既
其實只可以屌美斯同隊波處理得唔好 但你冇得屌佢因傷唔上陣
如果佢肯講幾句野揮下手簽下名已經好好多,D人仲會體量佢添,再睇埋佢唔理D官同知個D濕鳩活動激嬲佢,直頭神咁拜都得
出黎行一圈 都冇人怪你
佢點激嬲
好大機會係臨時加插既項目
影完相咪走企響度把撚咩
要求隊波隔離21日先出場
同姜B撚鳩啲姜糖一鳩樣
完全唔撚敬業
我理撚得你乜野原因
宣傳香港就唔可以係商業活動?
有邊個國家唔想美斯幫手宣傳推動下旅遊業

你可以屌政府出手低得個100萬
可以屌政府唔一早同人傾
但我完全唔同意邀請隊波去參觀香港景點有咩咁得罪
仲要唔係強硬到隊波冇得拒絕
佢就擺明唔撚畀面架喇
另一方面主辦方同政府做過啲咩搞到球神咁既閪樣
睇到班獻世派空群而出喪鬧但又得個吉就覺得好好笑平時對住香港人又拉又鎖 今次大大聲吠都無人理
由落機開始個歡迎儀式就知班友lastminute想加好多環節,典型香港啲官同老細會做既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞