遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
push
你覆得好撚密
啫係個頭咁大 以為入面腦 點知原來入面係吉
好想現實中識佢
了解下點解會有咁嘅諗法
你都唔差啦 俾你係咁reply
唔夠你出post 密
歸納得好中肯
我識一個,你講咩佢都唔會消化,繼續自己講自己野,屌佢會哦哦哦咁,第2日又繼續講自己野
巴打講得好。 唔敢話整頓網絡風氣,始終toxic 都係網絡文化嘅一種體現,而呢度每一句幾簡單嘅留言都會有佢嘅影響力,但個影響係正面定負面,就取決於我地嘅選擇,話我on9到係咁講,我相信肯做嘅話一定會有所改變
一九年個時?就算唔係 岩岩開壇 由高登遷移入黎個陣都冇咁差
其實佢主要講電影業
燒生就係話香港電影無架啦 叫人唔好入行
修就係覺得佢作為前輩又靠呢樣野發圍 唔支持後輩不但只仲踩多2腳
第4點
要推網絡實名制
好波
知道修仔係資深連登仔,入嚟撐一波

搞校花校草我認為係最明智嘅決定
好多台做到咁上下都需要擴張
就好似之後鄭中基都搞選秀去招人
係生意角度到咁上下就唔應該親力親為
要用舊有流量同資源帶動新人

修仔同藝人朋友嘅關係其實係試當真最大嘅優勢
將專業演員帶入嚟拍網片,其實係更加親民
就好似劉俊謙扮劉馬車,笑到我抽筋
但係你講得好啱嘅就係
而家影視開始多job做,專業嘅演員嘅取捨一定係拍電影拍電視劇行先
反而試當真點樣可以做大個舞台,吸引到佢哋願意過嚟一齊玩
(而唔係純粹借個網台黎做宣傳,marketing性質嘅合拍片個個台都做到,都係俾錢買流量,質素非常之差)

利申:唔係會員,冇買NFT,開台開始睇但唔係條條睇哂
幫推下先
咁你同佢係唔係朋友?
或者佢有冇朋友?
估唔到有人想知
你勁狡猾
佢話燒生冇資格,我覺個精粹位就係燒生已經唔再喺電影業先可以講得咁撚風涼。 如果佢仲同呢個行業有咩關係佢根本唔會有咁既心態講得出啲咁既野。

或者咁講,根本佢口中話「無資格」既人先會講呢啲野。 「有資格」講既人其實根本冇可能講得出。 變相講得出既其實一定係「無資格講」。
韓團日團點睇都好過港團啦
講10樣阿媽係女人既野班小學雞就覺得好有道理
識但唔算係好fd, 但d人成日拎佢黎笑因為講野好極端好憤世嫉俗, 所有野都係有陰謀, 但冇咩邏輯班友仲成日估佢會唔會連登其中一個出名嘅會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞