遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
Lm 講得幾好
幫推
佢加多樣
你班前輩食撚哂,上哂岸之後就係講風涼話

屌你啦,享受成果果陣就冇諗過要提攜後輩,冇諗過要傳承,餅就自己食撚哂

然後有班人想重新造返個餅,造大個餅,就係講風涼話,踩多兩腳。又唔撚諗下當初你哋食撚唔又唔撚傳比人時有幾仆街?

乜柒王晶、譚泳倫、曾志偉,搞撚臭個圈,燒生咪又係一撚柒一樣。佢哋有乜柒資格屌臭人?明明一開始就係佢哋搞撚臭,又拎撚哂d野走

同依家個正苦一撚柒樣。搞撚臭個香港趕撚哂d人走,家陣又想叫人返黎幫手?
老老實實
其實連登呢個地方全世界都有
reddit,4chan,5ch都係講野好toxic
但呢d地方講既野冇連登咁大影響力
咁其實係咪某程度上都關d傳媒事呢?
一成功就覺得人地同自己距離遠左
唔夠折墮
之後就想拉返人落去
可悲的事實
點解唔得
佢屌你呢類人
又唔係屌晒全部連登仔

你又唔可以代表晒全部連登仔
聽落佢都唔係想說服人信Ming仔
係話啲人至少要知Ming仔既解釋/原因
再決定信唔信 唔好斷章取義 以訛傳訛
Pish
reddit 風氣好好多
mod 真係會ban 柒啲toxic言論
ask me anything 連obama 都有上去做
樓主你D POINT 咪就係19年成場運動失敗既原因囉
生安白造咪你呢啲
事實上nft試當真係cap水
而家都證明左
咩先入為主,你亂寫標題當唔係?
最後又咪班mod極權玩哂想點就點

連登最自由 但修狗話要實名制
眾籌完走佬叫cap水
依家佢nft承諾兌現晒
cap咩水
佢點左你名
咁我又覺得唔使下下瀨落呢個point度嘅
話佢鳩叫,會唔會真係近排嘅歌真係有呢個問題
如果永遠都覺得所有問題都係出於網民妒忌,咪變到mirror圍爐咁,當真係走到出國際先俾人笑就柒啦
佢個live邊一秒講過主張連登係實名制
又屈
鐘意人地讚人地冇問題呀
唔鐘意本土既都唔係問題呀
問題係可唔可以唔好屌,要屌都唔好屌得咁大力
成個訓練體系/資源香港係人地日韓一百分之一都唔知有冇
出面連尼住賣少少嘢都比人話cap 水
其實點解蕭生唔返得嚟香港?
佢有比港共通輯咩?
你講出重點
跟住通常就會有班人話明就明唔講太多
又話唔care連登,話連登唔係主流,但又日日mon住連登嚟屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞