遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
你咁樣講 佢嘅表面立場係咩先?
呢d咪就係低級屈囉
人地都無講過自己係高地
佢都話自己係正宗連登仔
就係睇唔過眼你呢d低級戇鳩仔
總結得幾好,不過少咗蕭生果單,遊學修話唔知佢老人家唔返得香港先咁講
究竟你哋係心地唔好定係戇撚柒鳩……
咁樣講連登仔好似得兩個可能性
其實仲有另外兩個可能性即係總共有四個可能性
第三個就係心地唔好之餘仲要係戇撚柒鳩
第四個就係少之又少嘅,心地好+思維正常
原來樓主有講埋,自膠先
連登風氣真係差咗好多,以前都會有乜乜十大,呢類正經on9嘢,最近半年我都少咗上
有邊個公眾人物敢出黎咁樣屌鳩人?
係不顧形象,不理後果咁樣瘋狂屌老母喎

冇立場?立場咪就係屌鳩你地呢種人老母囉
身不由己?係可以暢所欲言唔駛等到今時今日先屌你老母啦
就係你呢啲鳩噏柒頭咩都唔理
扣左帽子先
其實以加已經有班人反,又佢話唱歌鳩叫又話佢支那人,成日即係識post人星光大道果時d相笑人柒
幫你推

受夠班盲屌撚
聽得出佢係幾有heart 想香港好,我其實已經好耐無出過連登post聽完都想做少少野所以幫佢總結下,叫做支持下有心人,不過唔係次次都咁好彩可以破釜沉舟,呢個live 完全係賭大細,出到黎效果好唔好無人知,但聽落so far 都正面嘅
真係要聽哂3個幾鐘先知佢講嘅好多都啱。
事實係呢個社會風氣/好多人嘅心地唔好,不問因由同道理咁樣要置一個人於死地,人格謀殺。
要改變真係好難 不過唔係做唔到
本身對游學修無咩特別感覺 但睇完呢次live真心欣賞佢
多謝佢用藝人嘅身份咁直接道出問題
sor 我文盲 修仔見到唔好介意
嗜血
心地唔好
Dllm又屈
為咗修狗而咁都打篇嘢
你真係好撚得閒

Btw無人想知你點諗⋯⋯
因為講左好多人心入面果句野
仲要係一個公眾人物身份講
咁快有鳩屌撚負皮

有人想知喎
仲有二元對立
你唔屌微辣 你就係支持落仔
唔好意思 琴晚無睇到 想問下有無傳送門
Cls 又話攬炒 依家又想香港好
香港人真係唔抵幫
死得愈快愈好
side track講下另一樣值得respect
成晚mon住連登黎回應
對連登既熟悉程度多過大部分人
呢下真係打到d跟風連登仔啞曬
d人成日屌佢鬧9連登仔 佢都回應到口臭
但佢成晚就用自己對連登既熟悉話你聽我就算cd rom都仲care過你地
成個live post贏左勁多尊重
但可惜係一完左d hater又出返曬黎 拎返果3幅被黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞