遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
你直頭個腦出左事智商有問題啦
都話明既會明 唔明嘅你屌佢幾多次佢都唔會明
你直頭人頭豬腦,腦生草呀
師兄勁撚弱智
好多人都係襯後生 廿鬆啲歲同當時男友影
呢d懶人包po,又係比人開始斷章取義既開端
佢嗰句嘢係代表佢好care連登先會咁講
嘩,試當真員工出沒
我都唔記得有講佢個名
原來都係有tag到嘅社會失敗者
點啊死假膠
你現實生活有幾失敗先會要喺度做假膠帶風向
可能其實你好可憐
嗰條傻鳩反駁唔到 就人身攻擊
好撚低質
有冇例子?
你quote緊條友就係最先人身攻擊嗰個呀傻閪
亦都證明咗有啲人係為拗而拗 同埋屌完唔使負責任就可以講一對完全冇邏輯嘅嘢仲要覺得自己好有理據咁

總之就拗贏咗佢哋就爽喇咁樣
個事實結果係點對佢哋嚟講唔重要
一早block柒咗佢 又係傻鳩嚟
你呢下就真係屈喇
條19老早已經畀我block左, 係好奇先睇佢up乜覆佢一次
我咪就係話佢口講唔care連登,少上連登,話連登唔係主流,但身體卻很誠實地好care連登啲廢噏囉
你呢下就真係屈喇
條19老早已經畀我block左, 係好奇先睇佢up乜覆佢一次
仲要最好乜都唔駛做
原來你仲係度覆緊post
我懷疑你對游係因愛成恨
mon左呢個post成日
Block咗我但又要開嚟睇,同游學修一樣咁犯賤
不過畀你依啲戇鳩block係我嘅榮幸嚟嘅
冇成日,兩個鐘左右啫
睇你地班戇鳩柒頭點樣含游學修係我一大娛樂嚟
就咁立下佢以前開個嘅post,我又未至於覺得佢係人渣垃圾嘅級別嘅,不過長期追擊試當真應該係真,不過開得佢名應該有原因,應該係私人恩怨掛
你呢下就真係屈喇
條19老早響好青年荼毒室啲po 9up已經畀我block左, 係好奇先睇佢up乜覆佢一次

身為公眾娛樂人物 企喺高高在上嘅姿態 就算有道理 屌人老母唔使付出代價 你以為低下階層嘅連燈仔會和解? 係社會上鬱鬱不得志嘅小眾連燈仔只會比以前更加狙擊佢

學下小薯茄咁 扮下認低威 做好自己份工先, 就係遊學修咁撚串 先令試當真咁多hater
唔夠黃=淺藍
暗黃=藍
不表態=暗藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞