遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
又話試當真係熱狗衛星頻道.. 幾時入左蝗圈
永遠都係得兩種立場,一時就鬧到盡,一時就撐到盡

樓上話要攞證據先可以證明畀綠帽人戴,講講吓又變咗影婚紗相唔結婚大有人在,根本就係打橫嚟講,冇證據還冇證據,幾時個社會係變做,影埋婚紗相都唔結婚係常態?
如果微辣當時咁回應會係點?

中国臭蟲論? 你地都係仆街 點解我唔可以做仆街
Jfft 米爺,自己上去佢ig睇啦,咪咁井底之蛙啦望下個世界啦柒頭
咁追擊完佢 喺度拗贏咗對香港或者娛樂圈有咩幫助?
除咗自己有一下贏咗嘅爽之外
再者佢真係喺度做緊嘢 呢度求其一句又屌到地底泥
咁有咩意思
講埋啲阿媽係女人嘅嘢
然後俾一大班連登仔叫大哥
其實果輯相有澄清過係job黎,但有班友就係唔理只睇自己想睇既野
影完相就唔分得手?結左婚都可以離婚啦
你都知自己冇證據就唔好屈啦
影婚紗相唔結婚=派綠帽?
當我以為呢啲係好普通嘅一般認知,唔知有咩好出Post嘅時候,就醒番起而家common senses is not common。你就當呢個留言係推Post啦 
好多唔出聲嘅人都唔想
你以為低下階層嘅連燈仔會和解? 係社會上鬱鬱不得志嘅小眾連燈仔

小眾會有咁嘅抱負? 佢哋心態只不過係社會上等死嘅齒輪
幫推
一手交一手囉
而家影埋婚紗相都唔需要結婚, 畀綠帽人戴唔需要證明, 滿意未?
成日都話連登真係literally精神病集中營
你求其捉一個出嚟睇 可能都有心理問題
所以其實喺現實
連登仔哩個term
係代表 自閉 心理有問題 毒撚
唔信可以周街同人講自己係連登仔
然後問人對你有咩感覺
所以我對於啲人以連登為榮
話修仔痴埋連登度
係好錯
有冇一個可能 係調返轉
係一個正常人入連登 格硬想改變返連登風氣?
話緊大家
第一日上連登?
收皮嗱膚游學修
咁你又做乜reply
無人想知你點諗
其實我覺得要搞清楚,而家問題輯相係job黎,呢個世界有婚攝model架
係呀岩呀,我呢d就叫屈,你做同一樣野就唔係屈
你呢d嚴人寬己既傻鳩真係好肉酸
屌兩句屈鳩人咁耐覺得委屈都唔得
所以話依加啲人思想真係好扭曲,背後笑鳩人係雞抹黑人都可以話好正常唔知以為人地係派帽比你
你不如諗下如果嗰個係你女朋友係你個女你會點啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞