遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
一早反緊
1. 笑鳩人講政治返唔到香港 跟住自己搵食 又唔敢講

2. NFT 根本詭辯 fans 果陣唔少都反感 係到中期先諗到 用會藉兜底

解釋點解唔眾籌搞pj 又話唔想揹飛
做曬啲承諾?係咪唔記得佢果期食緊條「香港電影」水啊 游生過咗兩年 又搏大家唔記得

課過幾次金
見到1+2 都唔肯認低威 由fans 變到反感

肥仔channel 出片 諗住 ok 比多次機會你解釋
睇完 屌 條友又係死唔認錯格
㩒埋dont recommend 死開啦好嘛
棒打落水狗 vs 後悔搞NFT 有異曲同工之妙
本質上 只係人脈比較廣既D.yan Wrong Fox
你點知?
我都係靠記憶同加左自己嘅理解所以唔夠raw, 呢個post 巴打更加原汁原味更accurate 啱無睇live 嘅巴絲打睇

已pin
我唸試當真比佢累死
唔係想咁
係想知點解會有人care佢講咩
一句講哂: 好得閒
無聊自然會想搵事做
我唔想
希望呢堆人現實唔係咁架啦否則,香港想有d希望都幾難
btw <讓子彈飛>果場自我澄清真係神劇
Link?搵唔到
心靈雞湯撚真係麻撚煩
心地唔好真係好撚悲哀,你呢啲社會敗類,唯恐天下不亂。現實乜撚成就都無,死剩把閪口,你有乜柒貢獻?你有撚資格講心靈雞湯,自己無同理心就圍爐想全世界都好似你咁黑心,個心會好過啲?一直都係CDROM,忍唔撚住依家就留言屌你老母。
佢係柒 至少都有補鑊捐20個
佢自己都話個段時間搞緊結婚
唔係人人都一定要表態
咁樣就比人屈幾年藍?
仲有個個連登仔係屌佢捐多$1 呢個問題
覺得黃子華套秋前算賬有段野好岩改一改再放係現今社會尤其香港 好可悲

「我地會尊重一d已經死去既藝人,所以我城會好尊重張國榮,因為佢已經死左。我地同時亦會好尊重梅姐,因為佢亦都已經死左喇。當然啦,我地有時為左尊重一d藝人,就會整到佢死死下。」
覺得黃子華套秋前算賬有段野好岩改一改再放係現今社會尤其香港 好可悲

「我地會尊重一d已經死去既藝人,所以我會好尊重張國榮,因為佢已經死左。我地同時亦會好尊重梅姐,因為佢亦都已經死左喇。當然啦,我地有時為左尊重一d藝人,就會整到佢死死下。」
你做老細話無做過小動作撩條女有無人信 呢樣野話要證據 真係有晒證據仲立足到咩 返工成日見 轉頭一齊埋 呢單你食得就預左比人講架啦
預言家
差人錢翻唔到黎 姐係有冇社運佢都翻唔到黎啦
果個時間背景 燒生咁串 又未有YouTuber因講野而被通緝
游學修串鳩佢叫佢翻香港交流下 呢個反應都合理
點解要攬炒~點解要破壞~

大家都係同路人
屌你呢D弱智
我忍左咁耐都係為社會著想屌下你老母
有乜問題,唔係咁香港人點會折墮到咁 ?

唔通而家開始信耶穌有用咩?
沒獨立思考既傻鳩真係可憐 咁易就話人帶風向
唔敢講外國無呢啲人,但一定唔會乜7都屌,起碼都識欣賞下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞