遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
我唔知我睇唔到我聽唔到
另類推post 有料
證明大多數人都係白痴 走去理遊狗

又咪因為近排晦先出黎刷存在感

結果洗版式討論 修狗又贏
同你講過幾多次 youtube只係小眾
冇立場都講得出
連登仔同修大哥大和解
點解理就係白痴?
唔read 又評論唔係好公道wo
樓主個總結已經好精簡
Ching好型好叻
現實一定溝死女
做乜屌林嘉謙
真係睇你點睇啦
佢都借連登上位同炒topic唔少啦
好處就攞晒,壞處就無咩

日日屌連登
但最撚熟連登就係佢,日日睇連登都唔知睇幾多個鐘
咁樣嚟計佢已經算係抖M級
大眾係白痴
If != Tsohg

= 白痴

叻呀喂
你冇腦定心地唔好
8. 隔離飯香
唔講男女團呢d 同外國有明顯差距嘅領域,見到mirror 真係忍唔到笑。 但好多香港電影同音樂其實都好高質,但好多人唔睇唔聽,然後一味踩港,同一樣野韓國日本歐美做就係好,香港做就係柒係廢。香港market 已經細,自己人都唔支持下唔知捱唔捱到下個10年

就係唔支持佢老細 古天樂? 唔講啦不了。
巴打思路好清晰
逢紅必反呢part 台灣真係啱啱相反
睇下人哋YouTube嗰生態真係百花齊反 有錢齊齊搵
阿滴本身教英文 依家搞到YouTube龍頭咁 又同gym班YouTuber合作 跳出曬本身教育嘅框框 觀眾就越嚟越多唔同類型節目睇
香港就唔撚係 淨係識屌 如果阿滴係香港 已經幻想到佢俾人屌 叫佢返去教英文啦
7. 移民撚踩留港撚
純粹係覺得一個放棄左香港嘅人無資格唱衰香港,一個無努力為呢個地方奮鬥嘅人踩香港係對仲係呢個地方生存緊嘅人唔公平。

我開post講呢個point,比人屌到仆街,話我五毛,分化撚啊
你等比人屌死啦
仲有一個重點,點解連登少眾但有影響力,就係啲媒體content farm有份炒起,佢心痛點解柳爺會咁,香港點解會咁,就係連登同media個風氣搞成咁
琴晚成個live咪講緊佢承受連登仔既攻擊,人格剝削同老屈囉
佢屌連登係屌緊類似你呢一種剩係想自己發洩
剩係想屈人
好啦
學佢話齋
你屈左啦
佢係抖M
咁跟住點?
你滿足?
弱智都識上網
聽唔明係你理解能力有問題都唔知你係蠢定立心不良
屌你老母啦PR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞