遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
咁你又留咁多言做咩?個post係寫明遊學修喎
所以話佢殘廢係盲撚無撚有錯
所以要區分開有咩風氣需要糾正有咩唔需要
好似你講呢啲後果,係需要諗一諗
如果純粹放負或者憎恨某啲公眾人物,杜絕咗好似仲衰
the dark knight只有一個joker, 但連登有一堆
柳爺自殺呢單新聞
連佢自殺嘅原因都未清楚
你就可以落結論實牙實齒咁講佢係因為被戴綠帽而自殺

我睇得出你唔單止心地唔好你仲係弱智
自己讚自己心地好,嘔唔嘔心
仲有,上得連登就唔好咁撚虛偽,心地好,笑撚左
仲衰撚過d偽人
心地冇你地咁差就係打手

不如上面果句你搵個好字出黎

正正就係屌緊你地呢d,下下屈鳩人嘅戇撚柒鳩仆街囉,又衝出黎
你都幾識合理化自己行為 欣賞你嘅樂觀
琴晚游學修屌得我哋好啱 - 4小時懶人包
https://lih.kg/3595560

借位推吓隔離post,我覺得呢個總結更加詳盡
睇黎做乜
一個普通人9up 你都咁認真睇完仲打感想
全世界都係咁架啦,依家抖音、快手文化,關乜撚野香港人事呀
應該同你一樣
睇完呢個post都咁認真仲打回應
Sorry 完全一句都無睇過
入黎即刻留言就出返去
睇到你覆我就再覆埋你
啱啦啱啦 繼續將人地講句嘢當聖旨啦 記得貼喺床頭呀
你知子華fans單嘢?
係有一大班ordinary 其實好中立客觀平時唔出聲,但係嗰一少部分反社會二元偏激離地嘅小眾鍾意睇人仆街冚家產令到d人覺得連登仔偏激。嗰班人仲要次次屈完人,人哋一解釋咗就潛晒水,當冇事發生過,點會夠佢哋玩。
咁請你問米問返柳爺自殺係咩原因囉
條友覆咗半個post跟住話唔care呢個人
你hater 得黎算係好低質,佢開live 嘅立場其中之一就係屌9你呢啲老屈、斷章取義嘅仆街
你唔問?
咁佢事實係講中wor 你件傻西突哂個頭出黎食到應一應
你話你唔知柳爺自殺嘅原因嘛
我知喎
柳爺就係因為被戴綠帽兩次而自殺

句野你講架喎,你係下面問過佢黎呀盲撚?
睇返柳爺之前發生過啲乜嘢事,望下柳爺IG同佢個ex個IG先至噏啦唔該
你唔用個腦去思考,係都要話唔清楚,咁你咪去問米囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞