遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
呢d咪 游狗講既心地唔好/弱智
事實
你真係黐撚線打橫嚟講,你自己匿名俾人屌根本就完全冇好低傷害,根本冇人知道你現實係邊個,反而人哋公眾人物下下要喺鏡頭面前面對公眾,俾你係咁老屈盲屌係你角度竟然反而係冇事
幫你推
唔好講到我咁特別
我都想帶出網絡個風氣就係好似你咁講
我唔同意你,我就屌9你追擊你
網絡世界就好似已經無左「討論」嘅空間
我唔撚聽你講
不論你幾有point去支持
總之我就係岩
呢樣野其實好錯
「認錯」呢樣野係香港真係好難發生
無論係以前定今次
游學修出黎果陣係用大量水泥隊
睇黎都準備左好耐
睇完佢咁大篇野都係解釋返點解佢係一個痴線佬
上面大把遊狗打手
至少屌完我見今次終有好多類似樓主嘅人出嚟正視聽
之前修哥心平氣和講咪比人當臭4
會唔會係每個人唔多唔少都有啲心理問題
連登係少數可以抒發壓抑既地方,變相就放大咗呢啲心理問題等同係連登仔特質
佢出發點係因為柳俊江自殺先開live,但最後係要糾正連登陰暗面,咁其實有啲矛盾
如果連連登都唔可以宣洩啲平時壓抑咗既情緒或者諗法,咁個社會會唔會更多人諗埋一面
你話我屈當時你知唔知我見過佢9up幾多次先?
如果你唔知, 只憑呢一個po內我一個留言就話我屈佢, 咁即係冇證據, 即係屈我。你同唔同意呢個說明?
想入我嚴人寬己嘅前提係我真係有屈而我鬧錯你, 我而家就話我冇屈佢亦冇鬧錯你。咁樣明唔明?
做返個正常人姐
唔好下下都打手
心地冇你地咁差就係打手
你而家係拎人哋比人屈鳩嘅嘢嚟relax啊仆街冚家產
世界上有咁多嘢愛嚟比你relax係咪一定要用人哋嘅痛楚嚟relax你人生啊
你答係就知你份人幾撚變態啦
你都幾痴線
散左識過第二個就假定佢係做雞
正視聽:
游狗果陣屌緊條友個account 名係「林家謙」
熱普城大吹雞
https://www.youtube.com/live/Vaul_VL8oKo?si=vNqla84UtZyUhCEt

1:21:00 開始
呢件事一直都有 只係你唔留意
陳述現況, 連登的確係有唔少人抒發壓抑。
但「可唔可以」就要考慮埋其他後果, 例如以訛傳訛影響聲譽/網絡欺凌/污名化呢d社會群體活動。
假設一下如果連登唔係傳播得咁廣咁快, 可能就冇問題。
都開始有啦
有時已經見到話佢痴嚟痴去
靠上嚟留言搏出位
冇睇就收撚皮啦
又係嗰啲凈係識睇抽出嚟嗰幾句
修語錄
無hater又點會有無忠粉,無忠粉點會有人課金,屌到幾金都好,佢都係要靠連登
有d係連想自己翻身呢part都無
純粹想睇人折墮,幸災樂禍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞