遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
係喇
隻老屈賤種快d 出去開post啦
我想知喎
講得好中,狙擊微辣都唔係為正義
只係想發洩搵人出氣,但打住正義嘅旗號
唔好咁搞笑啦師兄
條廢老一直有生意係香港run緊架,佢係有野要比港共追住黎咬既點會唔冚佢檔呀
講開就講埋,條廢老最出名個檔"黃店"都係同藍撚到發黑既人夾(持股過半)
然後班黃尸豬蠢閪到日日排長龍,以為抗爭緊
次次都係啲藝人紅咗就反
yanting千祈唔好紅呀
游學修尋晚連子華fans點被block
小龜頭被人屌到改名
都清晰前因後果咁講埋出嚟

已經唔係你想像嗰樣針對你

而係佢真係睇撚晒

佢根本係tier 1連登仔
On9仔 佢屌緊呢個現象唔代表支持實名制
佢可以支持匿名但唔toxic的討論
小學畢業未? cd rom第一次留言就比左你呢個柒頭
正視聽
其實佢唔係講緊走咗嘅人唔可以笑/屌香港
而係覺得走咗嘅人無資格笑仲留緊喺香港嘅人
當日同你相同理念諗法嘅人 好多都因為唔同原因而走唔到/無得走
佢哋唯有努力咁生存 你走無問題 加腳踩番留低嘅人就好有問題
逃亡深黃KOL上弦,港共派人追殺
唔好睇就自然無人睇啦

吸引到人睇哂3個幾4個鐘證明佢嘅live有野聽有料到啦

到呢刻條片已經有181,000 views
咁佢係覺得自己有犧牲有付出既
只係佢覺得個代價唔應該係咁大
多少唔願意接受同主流唱反調係有需要有比較大既犧牲
用返佢嗰句,你弱智定心地唔好?
唔需要針對游狗啦, 望下香港d躺平主義者已經係冇能力阻止就以為唔做野=做左野 再順便踩多幾腳想本土文化消失攬炒
做咩咁多遊狗飛機post
問題咪就係班蠢閪黃尸狗以為條廢老係比港共逼害唔返得香港
然後因為修狗有同過廢老講,要傾就返香港傾
所以咪比班蠢閪黃尸狗屈修狗有心靠害囉
屌臭班冚家產就岩架喇
你依d傻鳩 直接4個字 屌你老母 真係搞掂
佢幾時日日屌連登?
係你條7頭日日屌鳩佢啫
尋日live有開埋你名啦
古生
就當佢真係有高地, 佢嘅高地都係有完整真實經歷堆積出黎, 點似某班連登仔生安白造老屈塊地出黎
🌭 🌭 🌭
又係你個傻鳩懶獨特
大把水魚買佢嘅NFT,袋咗成千萬,咁樣叫「咁大犧牲」?
喺監倉踎緊嗰班班手足義士叫咩?
cap老細水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞