遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
所以我覺得資格論其實真係哂尻氣自己攞嚟轉牛角尖
網絡風氣垃圾咁又點,唔垃圾你又點食到呢一水,又要攞著數又要屌
幫推
真心, 陳蕾絕對要有呢個心理準備俾人盲反
佢一旦上到更高,
就會享受到歷年天后果種俾人一沉百踩既攻擊
感覺一九年之後多左好多呢啲咁既事
總之你唔係企係「弱勢」(例如呀ling 件事)你就係pr/5毛/藍絲/打手

好似一定要take side 先可以過日咁
曲線推post奏效
估唔到係激將法
仲有班屌撚成鳩日要人表態,要人講正苦
佢答左: 點解唔講?因為唔撚講得囉

呢班屌撚真係想知人點諗咩?真係想知人哋係咪同路人咩?係撚,佢哋想人死之嘛。呢啲咪心地唔撚好囉。

大J咪好例子,日鳩日屌鳩人食沙律,真心想知舊沙律去邊?

仲有好多公眾人物,甚至係小店,真心想知人哋立場咩?

係撚!想人死之嘛。

香港咩環境,係人都知。唔撚講得呀。你想人死之嘛
游學修講嘅小眾就係講緊呢啲人,日日喺連登開廢post帶風向
然後啲content farm最鐘意cap呢啲,一句"網民話:xxxx"做新聞
將小眾變成大眾,跟得唔貼嘅會以為全連登都係咁諗
有D野游學修係屌得岩 又的確係事實
但Ming仔果Part 我自己就唔太同意
不過都係信就信 唔信就唔信 我唔信囉
然後連登仔喺content farm見到又以為真
講緊自己?
最唔明係第8點,咁我真係唔鐘意香港娛樂事業,點解仲要撐?捱唔到10年又關我乜事?姐係香港人就一定要比錢你哋搞娛樂既人?
確實
游學修咪又係一撚樣
On99
Kpop又話自己無睇開
YouTube又話少睇
燒山又話唔知佢翻唔到香港

然後話自己谷住左2年 10年
用同樣既論點屌翻人

因為佢嬲
就好似美斯7,80歲果時叫人咪撚踢巴塞 話巴塞無前途咁
身為觀眾點解唔可以評論
咁撚短都話長俾個like你
速食文化真係好嚴重
正解
講笑姐我支持游狗架 屌細力啲
真係唔明點解個風氣咁toxic永遠人地攞銀/銅 甚至冇獎 就話好支持人/話人地值得更好點點點 當人地開始成功啦 就搵好多嘢去挑剔 係咪真係咁討厭人成功
夠膽唔好再用連登個名炒熱度
因為佢哋開始賺到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞