遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
我睇足四個鐘都Summarise 唔晒咁多重點,我覺得實用性好高喎
咁你即係話班手足….?
香港人劣根性睇人仆街我諗排世界頭3
好似香港著衫風氣咁,d人唔識/了解就踩左人著得柒先
外國邊會咁
手足義士唔大犧牲?
佢嗰啲咪又係抽水式政治KOL,佢覺得自己返唔到啫,港共又冇通緝佢,當然冇通緝佢唔代表佢返嚟一定唔會俾人拉,但佢講嘢真係唔算激嗰班,但係暫時我見到末日博士羅家聰都可以喺香港做kol 抽水
樓主講嘅冇錯
修仔亦屌得啱

問題係呢個香港除咗有啲真係心地唔好嘅人之餘
最重要係有PR 嘅存在
有心帶風向or 做死你嘅
你點講點發難喳都冇用
其實有時講少一句就幫倒好多
我哋睇可能係一句
幕前人睇我哋每人少一句可能少成幾千句

一個channel 賣nft
假設我哋唔係fans
其實都真係唔關我哋事㗎
人哋一買一賣

而且有句好中point
個個喺網上都伸張正義
問心啊
係真心唔想有其他受害者,想幫人,為人好
定純粹想踩死個所謂「加害者」?
大家對自己坦白啦

有啲花生係好好食
但作為食花生嘅人根本冇可能知曬所有嘢嘅全貌
當我哋一知半解咁去食花生
其實先係對當事人最大嘅傷害
與其拎別人痛苦嚟製造娛樂
去食啲根本冇必要嘅花生
討論啲永遠冇答案,屬於人哋嘅私事家庭事感情事
倒不如大家都專注自己吓自己嘅人生
喺香港呢個咁可悲嘅城市
喺僅餘嘅空間入面改變吓我哋嘅社會。

琴晚睇曬成個Live
唔係試當真fans,但之前有睇過吓
停睇過一排,感覺最近啲片好睇翻

我知游學修你有睇連登
如果你見倒呢個comment想你知係有連登仔撐你
都多謝你比我知香港仲有白痴喺度奮鬥
躺得平嘅都唔會預自己有做嘢啦
班佢口中嘅踩港撚就係講緊港共全面赤化香港嘅事實,佢又睇唔順眼囉
屌完人哋點知原來自己又係冇能力阻止港共赤化香港嘅,咁唔該就唔好屌啦
就係你呢啲人喺度誤導
令啲冇睇過/廢事睇條live嘅人以為修仔真係咁講
屌你老母
佢袋左d錢都係回饋返佢d nft holder 同fans
燒禁多錢拍左5集禁正既綜藝
人地搞娛樂又要比你拉埋去同手足義士比較。。。
姐係喺香港做人係咪一定要坐過監先有資格呻先
唔屌死個加害者,咪盞有下一個受害者出現
你好想再次見到悲劇發生?
你話游學修唔係針對佢,麥田圈守望者會好傷心啊
睇佢反應就知比人抽出嚟點名好撚開心啦
屌真野無所謂,但班友個個作野再屌假野
有啲嘢係有必要提出喎
例如佢當初賣nft 如果唔係個個都屌佢呃錢
佢會唔會用咁多錢 或佢琴晚所講蝕住錢去找數
可能唔會架喎
你講到佢拍咗咁正嘅綜藝片嚟回饋NFT holder同fans,咁佢有幾大犧牲?乜拍片同回饋fans係好大犧牲嚟㗎
試當真幾條友飛加拿大、倫敦坐Business Class,真係好大犧牲喎
修仔都講得岩我個名
請你尊重番
分析得好清楚 呢度千錢個正皮 出咗呢個post就繼續做返賤人 改變唔到
我想知佢點諗啊
永遠支持陳蕾
好想知道你其實返工係咪唔收錢?
係咪個個藝人拍戲都唔應該收片酬
免費俾你入戲院睇
睇完仲要俾你屌

你犧牲都大㗎
要用人生入面幾個鐘坐喺度睇
我問吓有幾大犧牲啫,你又答唔到囉

同埋我冇睇過段片㗎,我冇犧牲到㗎
佢無ac點利用連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞