遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
港共好驚蕭爺爺同世柒老師團結港人
冇咩好揀
ig快碌完碌yt
又唔係日日有新片睇
咪返黎連登
不過又多數做cd rom
結果俾啲假膠弱智搞到烏煙瘴氣
笑撚死 你用一生三個鐘睇遊學修爆粗
中間咪無要求改變任何野囉?
一定要二元對立?

你既相反一定係聰明人?
唔可以係正常人?
同係香港人就係自己人所以就要支持其實站唔住腳
點解香港永續香港本土娛樂一定係好事
我都可以make claim話香港娛樂係垃圾,直接收皮,引入外國娛樂先係對香港係好事
佢可以話香港人雙重標準,但拎埋本土價值一齊講,就變左好似個價值唔單單要夠普遍,香港內外都要同一得來,香港內更有優先性
佢自稱唔欣賞韓國娛樂,咁其實用返同一標準都可以支持其他人唔欣賞香港娛樂(只要唔係雙重標準)
係呢個前提下,佢用試當真掛勾本土娛樂呢個做法其實太過aggressive,明顯帶有情緒勒索既成份
你真係賤種黎架wo
你已經唔係斷章取義
係直接老屈
你老屈埋人地冇講過果個意思
禁賤都得既
根本香港本身有批人從來唔接觸香港娛樂
唔睇電視 唔聽廣東話歌 唔睇香港電影
唔覺有咩問題 用民族性黎pua真係低鳩能
好多人現實性格其實好黑暗,而網絡正正係一個好地方比人做最真實最黑暗既一面。就咁講兩樣好多人唔夠膽認有既黑暗觀念

1. 人地死左關我撚事 ,最好愈大鑊我就愈興奮,我當睇戲姐

2.現實中見到不公既事唔夠膽出聲,黎到網絡就做判官發洩,好小既事都想判到人地死。例如有條港女點點講左d難聽說話,一班人就起底、報佢公司,總之就係要搞到佢死就最開心
我恥笑緊佢咋
佢咁好笑,我點會憎佢呀
睇嚟樓主嘅時間就係冇乜價值
咁從來改變社會一定係會影響到好多人既利益
想改變社會但唔接受代價其實係一廂情願
而同時改變社會既動機其實好難唔牽涉個人利益,你無得強求希望改變社會既人一定要顧及到其他立場/利益衝突既人既利益
你要我撐肥姜、Anal窿同十二塊鏡我情願死咗佢算
仲嘥時間屌真連登仔牙修做乜丫
係就屌死落仔同佢條光頭柒碌好過啦
而家凸個頭出嚟話你知根本唔撚驚你
我想知喎

你蠢定係立心不良,想帶風向?
呢個係呢到定律
你都唔洗大大聲講你唔想知
我都唔係好想知
你都係其中一個垃圾假膠
但係香港搵到錢既原因就係夠仆街 夠心痕手辣 呢個係香港人dna來 入哂血
條友弱智大家唔洗理佢
以前可能係
而家九成拉冇野告都折磨你一輪迫你督D唔存在既同黨
講真我唔到修仔咁介紹依張圖

修仔唔好嬲,D人都借張圖笑下連登
陰功,呢位懷才不遇既演員谷左幾耐啊
對唔住都講句人越大越Feel到香港人心態係憎人富貴厭人貧, 受到尊重個啲人一定要又咁含家產得含家產,但成功發到圍個啲又會想扯翻佢落嚟
兩邊都一鳩樣
連登係玩假膠啦…
其實你講果堆point全世界都有
唔係剩係香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞