遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
又搵到一個傻鳩 block 得
有個白卡吐口水落我度 我仲唔走咩
我要吐返佢口水 咁我同白卡有咩分別
修仔琴日嘅內容似真係有睇啵
我唔知你啲奴性係點陪養出嚟
定係你當咗自己係試當真嘅老闆
我淨係講緊你個可能論你以為好合理
其實係on9
游狗中化口試A
收皮啦,扮撚曬野,好撚正義咩你?傻鳩
做乜突然
咁多連登仔
比人帶風
低賤到要同游狗含撚
有更好嘅做法解釋人地誤會佢既野
而唔係開live屌人老母四粒鐘
佢一間公司嘅老闆 有一班跟佢搵食
點解咁衝動呢
睇完條live先吠啦
你走係因為你有得走囉
清醒啦可以嗎
收皮啦,懶正義
你咁撚叻,咪撚上連登囉,傻鳩
又一個傻鳩 博被人block
留意返, 冇用腦諗野先會比人帶風向
有諗野叫正視聽
鑊鑊都係咁㗎啦
連登唔係一個人黎架大佬

拎連登潮文拍片,係拎某啲香港人喺連登嘅潮文拍片

屌連登,係屌緊喺連登立壞心腸或者on9嘅香港人呀,係屌緊成個香港網絡文化

冇人屌佢?琴晚佢開live都引咗一班人出黎反佢啦,佢仲逐個屌返轉頭
佢唔睇唔得?咁介意人哋點睇 但又做公眾人物?
又一個懶係衆人皆醉既on9仔
打得多字就代表有道理架拿?
又一個唔同意人就屈鳩人係打手,haters既傻鳩
事實反映唔多覺香港有好多電影好多音樂好高質

再者封關3年都俾足機會 仲叫唔撐咩?
全球化 好唔好人地有眼睇 盲撐3年d Viu撚咪淨係做atm
啱啱新聞先講香港電影出國冇人想賣 同印尼戲差唔多
音樂 近近地去大陸登台 香港人又唔鍾意 等如主動申請被封殺 本土又冇人撐又冇場地support 去台灣明顯又唔夠爭
個live一開始已經答你呢一點:
柳爺件事trigger佢要關注自己精神健康, 唔可以死忍。
公司層面以言可能你講得啱, 而個人層面以言游狗亦冇做錯
鳩sir出post操作戰術

子華fans點樣被block佢都講晒出嚟

我懷疑佢睇得多過你
well say
無人歡迎你無人留你
少上關我地撚事,最好你咪撚再上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞