遊學修屌你老母之夜閱後感

832 回覆
2566 Like 297 Dislike
撐唔撐游學修我唔太care
不過網絡風氣真係好差
以前高登年代真係無咁癲
雖然都會有扮膠 撩交嘈既情況
但相比而家連登幾乎個個post都係咁
我唔知呢d人係咩人 但好肯定係佢地將網上世界當左一知發洩平台
但可惜既係連登想正常討論基本上係做唔到
果然以前要用ISP申請account係正確做法
“Jessica 出軌前男友同遊學修一齊呢個指控從來都無實質證據,但就整左一大堆圖出黎屈鳩佢地,整圖個個好玩,睇圖個班過癮,我唔敢企係高地到屌咁樣做有咩問題,”

原來咁都係高地
有啦開始
又攻擊佢廣州人身份
又屈佢抄歌
假乜膠
好多根本發洩
又屈人坐高地
好明顯你冇睇
繼續見到邊個唔順超就話係藍絲啦
你識救火先啦 遲早燒死你
達哥真係千古奇冤屌佢嗰班當年唔知做過啲咩咁偉大
2023香港只有一個立場愛國愛黨
你都可以,但應該冇人睇
講一大論乜嘢為正義、為香港、為本土文化,講到尾咪又係洗白,然後繼續賺錢。

由香港立國安法嗰刻開始已經注定有運行,黑暴、搞事分子全部被捕,香港正式進入由治及興時代。

唔需要再搞啲乜嘢本土文化、乜嘢香港電影,偉大嘅中國共產黨自然有安排,我哋只需要乖乖哋聽黨話、跟黨走就可以。
又要屌,又要靠
最撚犯賤就係依啲
游學修就係咁撚無恥架啦
簡直就係當香港人白鳩痴
奈何大把白痴香港人讚佢
所以話香港搞到今時今日咁嘅田地係共業嚟係一啲都冇錯
我唔撐政府,但質疑依班以正義旗號想為香港好而屌鳩政府嘅人,有幾多係真係想伸張正義係想香港好?有幾多係純粹想整死香港,想發洩?我唔係撐政府但呢班為屌而去屌政府既人真係好撚嘔心
正如我上面所講,而家啲人想整死香港都唔會得逞。由國安法立法嗰刻開始,班黑暴所提倡嘅攬炒已經失敗,香港注定會風生水起、由治及興,香港人做啲乜都改變唔到。
唔識分真假膠已經係好大問題
今次世界大戰
阿修無撚屌錯
睇咁耐都無一個有質素既haters
垃圾始終係垃圾
就算屌得啱都好 硬屌唔會有咩改變
觀眾都係見到血流成河最high
「將快樂建立於他人痛苦」由普遍道德變成道德高地, 表示緊社會道德標準有轉變, 係好係壞就唔講了
真啦, 周庭走後出po都有人屌係呃錢走人, 又講中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞