[露營師] 第35個Post 睇晒#1 1001記得開post

728 回覆
6 Like 1 Dislike
咁唔知啦, 可能真係當香港係BB班開始教起
同埋上去都有同JK兩句, 佢都話可能部份產品香港無咩用(天氣問題)
答左佢 話會去日本行山的, 所以都會買, 佢就笑左
東京有邊間dealer?
https://www.yamatomichi.com/stores
官網寫哂出黎可以睇下
暫時睇校長處於下風
人地mori mori 講到明日日一樣價錢仲可以對單
但呀校長又拎唔出咩實質證據

講真有得摸有得試mori mori 講到7-8算直頭抵俾啦
Carousell 班炒狗可以死一死先

講真懷疑校長係咪搞錯咗長袖衫短袖衫
UL/ merino/ bamboo 唔同物料
呢間有退稅?
其實夜晚郊區 無想像咁熱
我都覺得校長處於下風, 成篇野都係靠 trust me bro 俾料
同埋衫褲款炒車都唔出奇
不過我睇啲group 講
佢新料隻mini 真係3日有唔同價 (頭兩日2450, 之後2180)

morimori 好似8-9 算, 不過唔重要, 明買明賣
估唔到大家對個品牌有愛到咁
我諗香港都唔算好多人鐘意
起碼上山見唔到好多
衫款先多少少
個人覺得, 夏天呢類日系都難著, 係秋冬先叫舒適溫度
始終日本的山高 溫度差又大, 香港夏天行山,加埋個濕熱真係赤膊先掂

冬天出街返工著仲多過真係著上山
夏天基本上長著, 係易撞衫, 要買D地區限定款先掂
Wickron 好吸汗味
再去下間山屋,買新既該店限定款~
大阪買 mont bell 睡袋有無邊間 recommend? 係唔係都係去 MontBell 難波City店? thx thx
睡袋any大間都有嘅
不過你可以睇埋邊間有限定tee買
順便買埋

大阪府、奈良県、和歌山県にまたがるダイヤモンド・トレール
高の原店 / うめきた店 / ルクア大阪店 / 本社ANNEX店 / なんばCITY店 / 天王寺MIO店 / あべの店 / ららぽーと和泉 / 大阪八尾店 / 堺おおとり店 / 東大寺門前店 / 橿原店 / 五條店 / 和歌山店 / アウトドアヴィレッジ奈良店 / 大阪門真店
有冇師兄用緊Zpacks袋
想問好唔好用
你想買咩款
幾年前用過Nero 手工只能講過得去
CS服務一般 用差黎形容都唔過分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞