王家衛“繁花” 竟然冇人睇?

462 回覆
87 Like 145 Dislike
佢根本唔係演員,但最後同虹口小汪打氣非常感人
每次佢講5分鐘我都即時諗起張國榮阿飛正傳個look, 再拉返現實原來係強總,落差大到不能再大
如果搵個靚仔, 英氣啲演員會好啲, 黃覺真係唔掂 , 強總後生廿年差好遠
有無人覺得所有女角入面杜鵑最撚正
真人麻麻, 係黑超佬拍得佢靚同埋出場小
如果全部女後生嚟計廿幾歲馬伊琍最正, 跟住辛子蕾, 唐嫣後生最唔掂,佢個額好高, 高瘦平類

第一張係杜鵑
差咁遠嘅
個鼻整過嚟

我覺得依家瘦瘦地嘅辛芷蕾最正,唐嫣個面形同五觀好怪
係, 杜鵑唔理有冇整過都唔靚, 馬師奶後生堅係掂 , 佢骨相4個入面最靚

玲子同陶陶N年前一齊拍過出道劇
睇上面講偷心播左三次
想問執迷不悔除左食茶葉蛋同埋唔簽麥包間廠 仲有邊到播
今次俾面王導先睇大陸劇,希望王導死前最後一套作品係港產片,香港演員
係咪寶總送車嗰時?
邊集
好似22-24集咁上下
汪小姐自己開公司 寶總送架車賀佢
有樣野唔明,強總李李第一次因造市被人拉講到好似好大件事咁,點解扣留完又無事無幹返到出嚟,完全無手尾?
第19集
其實汪小姐最後有無討回寶總嗰包掌
冇證據, 90年代初上海A股好魔幻
拎住陳珍張身份證都入唔到李李,依到真係牽強咗啲
呢個都唔牽強90年代假身份證都好撚閒, 冇電腦資料庫根本check唔到, 冇防偽特徵, 要去返戶籍註冊地先查到
其實90年代初,大陸公安收費唔貴
其實應該畀錢就可以行返出嚟, 又唔係殺人放火, 當然拍戲梗係唔可以咁樣拍
算暗示左囉
高齡拍2047, 2046年上映
香港幾時有得睇
偷心,第一次係江小姐喺排骨年糕等阿寶,阿寶去搵陶陶,第二次阿寶見完杜鵑之後,第三次係江小姐係廠食茶葉蛋

執迷不悔,仲有阿寶畀人打一巴之後,江小姐話以後要幫佢報仇播過
呢家香港演員好難夠班拍佢d戲
用返舊人又俾人話老是常出現
睇夠班係指咩啦
擺渡人+呢出好多都唔算好實力派
甚至唐嫣辛芷蕾拍開偶像劇
王家衛後生拍嗰啲戲用好多人都唔係出名好戲嘅
但如果話夠紅同埋夠星咁香港而家確實少啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞