OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
無Q&A環節
HK, from HK$3688
HK, from HK$3688

冇加價
但OP5 D配件即刻落晒架呢, 屌佢老母咩

部機先出左幾個月, 你咁快將配件落架做乜鳩
得一隻色
Qualcomm 撇清關係!OnePlus 後門事件越爆越大鑊

http://lihkg.com/thread/470283/page/1

樓主呢個oneplus打手點回應?

你之前大大聲話呢部機好乾淨架喎
得一隻色

屌仲以為有白色
Qualcomm 撇清關係!OnePlus 後門事件越爆越大鑊

http://lihkg.com/thread/470283/page/1

樓主呢個oneplus打手點回應?

你之前大大聲話呢部機好乾淨架喎

轉用los

買咗 5 嘅有啲慘 一樣價錢

不要再說鳥
買咗一個月
得一隻色

屌仲以為有白色

睇返上次OP5, 幾時有白色? 一個月後得唔得?
得一隻色

屌仲以為有白色

等Oppo r11s 散緊啲貨先

不要再說鳥
買咗一個月

wa
好撚慘

不要再說鳥
買咗一個月

wa
好撚慘

收皮啦,你再講我一巴打撚死你
得一隻色

屌仲以為有白色

等Oppo r11s 散緊啲貨先

r11s 同5T 比影相會唔會r11s勁d?

不要再說鳥
買咗一個月

wa
好撚慘

收皮啦,你再講我一巴打撚死你

原來你買左,做咩唔等多個月買新機?
同5比有咩主要既分別?
5t相機仲差過5

何以見得?
其實個“backdoor”唔係好基本既development tools黎咩

雖然唔明點解會裝比一般user

我都做過唔少電子產品開發, lee d tool 正常一定會係出街前清除... 仲留係度可能係因為太多問題想容易d debug, 出左街之後都可以用back.door攞哂所有log同kernal message .... 但我都唔會信大陸公司會唔偷個人資料, 因為政府一定會直接搵間公司要求監控. 蚊型公司就未必搞你, 但oppo都有一定名氣, 邊會放過你

根據《互聯網管理》規定,所有與中國公民或國家安全有關的數據必須存儲在中國境內的服務器, 直接令所有外國科技公司, 將所有R&D 同埋有商業機密既部門, 全部移離中國... 我自己做緊間公司都係幾年前摺左杭州office...
其實個“backdoor”唔係好基本既development tools黎咩

雖然唔明點解會裝比一般user

我都做過唔少電子產品開發, lee d tool 正常一定會係出街前清除... 仲留係度可能係因為太多問題想容易d debug, 出左街之後都可以用back.door攞哂所有log同kernal message .... 但我都唔會信大陸公司會唔偷個人資料, 因為政府一定會直接搵間公司要求監控. 蚊型公司就未必搞你, 但oppo都有一定名氣, 邊會放過你

根據《互聯網管理》規定,所有與中國公民或國家安全有關的數據必須存儲在中國境內的服務器, 直接令所有外國科技公司, 將所有R&D 同埋有商業機密既部門, 全部移離中國... 我自己做緊間公司都係幾年前摺左杭州office...

我就唔信有back door,美帝重會比佢賣
之前BLU 就係比人查到有back door,冇經用家同意就send 個人資料,比美帝落架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞