OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike

終於要出啦

買左op5果d真係慘 咁快就停售淘汰

早半年玩到平價835同接近stock rom
而家有新啱用就買多部
加埋都唔夠一部iphone貴

苦主
oneplus之前係咪講過唔會出5T

你都on9有咩咁慘

價錢都未睇就話慘
希望今次個相機有好少少嘅表現
想請問各位巴打有冇試過用OP5 連唔到ANYCAST 落電視睇片?
我試左,部機不停話連接失敗
唔該晒各位巴打

OPPO R11s 換殻版。

你都on9有咩咁慘

價錢都未睇就話慘

leak話一樣價
出完 OP5T 就出 6 啦
買咗 5 咪多個理由轉 6 囉
opo opx op2 op3 op3t op5 op5t
咁快出到第7代.....op3好快discontinue
我用oneplus 3嘅,之前用sultan rom,尋日flash咗去Oxygen OS 4.5.1,但係而家想用android pay佢話無法在此裝置上使用android pay,已經熄咗bootloader (開發人員選項入面)

你刷得rom都已經解左BL啦

咁刷返原廠rom之後可以點鎖咗BL佢?我入developer options disable咗
想5T防水係咪奢望?

早半年玩到平價835同接近stock rom
而家有新啱用就買多部
加埋都唔夠一部iphone貴

iPhone 8 新機咪一樣係細芒
要怪就怪 OP5T 出得太急

根本代代都係咁,
啲人仲j佢下代係點既款
其實只係oppo出完到佢出,
換左入面個內容

根本代代都係咁,
啲人仲j佢下代係點既款
其實只係oppo出完到佢出,
換左入面個內容

opo op2 opx 好似都係唔同
不過依家應該成本or想賺多d用同一個模算
有冇人用用下whatsapp/ 其他apps 會popup 左啲廣告出黎???
係咪重左毒?但我用google play 啲掃毒都搵唔到有事

Google play 個protection 廢架
手機都中毒
有冇人用用下whatsapp/ 其他apps 會popup 左啲廣告出黎???
係咪重左毒?但我用google play 啲掃毒都搵唔到有事

Google play 個protection 廢架

一開機就咁。。。有冇人知咩事
我del 曬啲新裝既apps 都係咁

你wifi dns比人改左?
有無人依家長用hdr+影相
用hdr+真係靚過原生camera app
又有portrait mode (用緊1+3,無雙鏡)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞