OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
3t用家
OS open15更新咗之後有啲apps 個名左邊有粒點
係咩意思?
有巴打用one plus 2拆機加散熱膏 效果唔係好唔好.....
我學左巴打加散熱膏,效果無乜大分別
打皇室戰爭,打左幾場幾熱,但未去到辣手 .....
加左散熱膏係咪真係有用....?
有巴打用one plus 2拆機加散熱膏 效果唔係好唔好.....

熱就一家係熱架啦,唔會加左散熱膏冇咁熱,其係導熱好左

我加左散熱膏之後,明顯感覺係散熱快左既,唔會搞到成部機都熱晒
op3想換全mon貼
有冇邊隻好用
膠貼都得

閃魔pet貼,第一頁doc有link
我想問相機manual mode有無得校iso, shutter, wb, aperture?
3t用家
OS open15更新咗之後有啲apps 個名左邊有粒點
係咩意思?

新裝既app

熱就一家係熱架啦,唔會加左散熱膏冇咁熱,其係導熱好左

我加左散熱膏之後,明顯感覺係散熱快左既,唔會搞到成部機都熱晒

呢個岩既, 但加左散熱膏後, 會唔會無咁食電?
依家加左之後, 係會熱, 但就無之前熱得咁誇張....
之前放落褲袋真係會辣親大脾......
係Price出機會否不智

極度不智

點解唔官網買?
我想問相機manual mode有無得校iso, shutter, wb, aperture?

點解op3唔可以好似op5咁可以係熄mon底下用gesture開自己較既app?
有新update 4.5
op個launcher 終於有update
係google play可以up
新 ui 無咗向上推係 google search 嗰個手勢
你地宜家禁入桌面folder係咪變左咁
可唔可以變番好似以前咁

same 好唔慣
可唔可以變番好似以前咁

same 好唔慣

極度唔慣
仲以為佢加返啲bubble通知
可唔可以變番好似以前咁

same 好唔慣

極度唔慣

可以點同oneplus反映下呢個問題

點解唔官網買?

官網無哂128黑色
可借用唔到8達通sim...唔係一定買。。。
可唔可以變番好似以前咁

same 好唔慣

極度唔慣

上forum 講

有,問得黎自己上youtube睇重快

點解唔官網買?

官網無哂128黑色

咁無辦法 唔知佢幾時有貨
你等佐幾耐?
可唔可以變番好似以前咁

same 好唔慣

極度唔慣

4.5 係咪又食電多佐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞