OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
我見Android O有得睇Bluetooth device電量先升,乜都冇嘅

我有喎,今朝見到好興奮

我都見到有。要hardware 都support個BT profile先可以出到
V30 同 OP5T 揀邊個好
但V30要等到佢跌到4000先

如果V30都係4000既話, 可能V30. 佢影相一定靚爆
但係V30幾時先4000?
剛發現可以support dual apps !!
可以同時有兩個WhatsApp
剛發現可以support dual apps !!
可以同時有兩個WhatsApp

點 dual apps

得呢 d可以
V30 同 OP5T 揀邊個好
但V30要等到佢跌到4000先

如果V30都係4000既話, 可能V30. 佢影相一定靚爆
但係V30幾時先4000?

宜家仲係5千幾

得呢 d可以

rubbish

得呢 d可以

rubbish

係佢裝左既APP, 只有呢個幾support
OnePlus 5T Durability Test! Scratch and Bend tested!

https://www.youtube.com/watch?v=qv9Gt38LOKQ
有冇巴打知道
過往經驗如果聽日訂到 大概幾時會到手?
有冇巴打知道
過往經驗如果聽日訂到 大概幾時會到手?

佢會有出貨日期
屌,部機無啦啦入唔到recovery mode, 停左係個TWRP recovery logo到。
試過刷返stock recovery都係入唔到recovery

有無巴打識搞
屌,部機無啦啦入唔到recovery mode, 停左係個TWRP recovery logo到。
試過刷返stock recovery都係入唔到recovery

有無巴打識搞

係op 3t
有冇op3手足上左8.0後手機冇訊號

我個部冇事
但d電倒水咁倒

有無巴打識搞

入fastboot 用電腦boot官方recovery?
有冇op3手足上左8.0後手機冇訊號

我個部冇事
但d電倒水咁倒

我都係 好似重大食左

但唔知點解多左幾gb出黎比我用
有冇人更新完之後用唔到ok google

試下重新再set 過, 我pixel 8.0升左8.1 都要重新set過
我見Android O有得睇Bluetooth device電量先升,乜都冇嘅

我有喎,今朝見到好興奮

我都見到有。要hardware 都support個BT profile先可以出到
終於有j 出。血

得呢 d可以

rubbish

係佢裝左既APP, 只有呢個幾support

係咪 official app 定改過嘅
其實今日訂 同 遲啲買
除左早啲有機,有無分別?如優惠之類?

有無巴打識搞

入fastboot 用電腦boot官方recovery?

係啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞