OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
有巴打用one plus 2拆機加散熱膏 效果唔係好唔好.....
我學左巴打加散熱膏,效果無乜大分別
打皇室戰爭,打左幾場幾熱,但未去到辣手 .....
加左散熱膏係咪真係有用....?

熱就一家係熱架啦,唔會加左散熱膏冇咁熱,其係導熱好左

我加左散熱膏之後,明顯感覺係散熱快左既,唔會搞到成部機都熱晒

呢個岩既, 但加左散熱膏後, 會唔會無咁食電?
依家加左之後, 係會熱, 但就無之前熱得咁誇張....
之前放落褲袋真係會辣親大脾......

我會覺得食電左既

正常太熱會降頻,降左頻點都慳電啲架
Jelly Mon 唔整,搞咩都無新用家買
用緊oneplus 3
想問4.5係桌面底下有冇得加番個應用程式果個制?

Update左後要拉上去有d唔慣
用緊oneplus 3
想問4.5係桌面底下有冇得加番個應用程式果個制?

Update左後要拉上去有d唔慣

安裝舊版
有冇2仔換電推介
之前淘左舊仲廢過打打地柴既原裝
係Price出機會否不智

點解唔官網買?

官網無哂128黑色

咁無辦法 唔知佢幾時有貨
你等佐幾耐?

差不多兩個星期啦

根本影響接近零
op3 有update
會唔會再出金色

根本影響接近零

用左咁耐
唔覺乜野jelly mon

根本影響接近零

用左咁耐

不如自己去先達搵機試 其實唔覺有jello囉
op3t升左好似順左同慳電左

Agger
請問大家部op5 midnight black有冇開始甩色
用左三個月 有用套都甩🤦

影張相睇下

根本影響接近零

用左咁耐

部機根本冇jelly過 不過係咪有7日無條件退機?

Agger

係快咗,好似用緊新機咁,電就差唔多
今早收到更新
部3t用咗近一年完全唔覺有變慢

根本影響接近零

用左咁耐

啱啱買嗰陣次次碌都係度留意
都係唔覺
根本啲人就放大問題
LEAK

LEAK

有無巴打知op3t邊度有得換Mon
有冇op5嘅玻璃貼係防反光?
點解升咗 4.5.0 無咗個原生音樂播放器嘅?

根本影響接近零

用左咁耐

啱啱買嗰陣次次碌都係度留意
都係唔覺
根本啲人就放大問題

jelly mon 係每一部機都有,只要個mon繼續倒裝都會有
覺唔覺眼就見人見智(多數唔覺)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞