OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
點樣先可以restore舊電話既wifi password backup落去部Oneplus5度...試左好多次google個backup都唔得...
有無巴絲去過華強北整機
邊間信得過

我搵開華吉

我想知個地址

其實識點行, 但唔知地址,

係華強北遠望入面, 後門個出口位個度

我有佢卡片, 你可以wechat問左佢先

tg: cpahkgolden

卡片圖我有啦,唔該晒

華強北站B口最近 不過上次去封左要係a出口行過去
有無巴絲去過華強北整機
邊間信得過

我搵開華吉

我想知個地址

卡片圖我有啦,唔該晒

個老細講中文定蝗語?
有無巴絲去過華強北整機
邊間信得過

我搵開華吉

我想知個地址

卡片圖我有啦,唔該晒

個老細講中文定蝗語?

識廣東話
lm
部灰色8+128就到, 想問機套有冇邊隻好用? 除左原裝

spigen

淘寶定香港有賣?

香港有得賣
各位用緊乜野mon貼,定係冇貼?

冇貼

冇貼,冇套
一跌爆液晶,整左七舊水

mon貼我用官網
但有個邊位有空泡應該因為貼唔正
果兩個功能鍵燈明顯得一半
起過再貼都係咁
放棄咗搞

巴打, 官方張貼係要d技術先貼到無氣邊

我真係唔識貼
諗緊好唔好上淘寶買過張

冇貼

冇貼,冇套
一跌爆液晶,整左七舊水

mon貼我用官網
起過再貼都係咁
放棄咗搞

我真係唔識貼
諗緊好唔好上淘寶買過張

冇一張好過官方
部灰色8+128就到, 想問機套有冇邊隻好用? 除左原裝

spigen

淘寶定香港有賣?

香港有得賣

淘仔見70蚊有找, 香港買幾錢?

冇貼

冇貼,冇套
一跌爆液晶,整左七舊水

mon貼我用官網
起過再貼都係咁
放棄咗搞

我真係唔識貼
諗緊好唔好上淘寶買過張

冇一張好過官方

官方貼個鏡頭位冇落膠水,會入塵,暫時用緊呢張,冇白邊, 好滿意。

冇貼

冇貼,冇套
一跌爆液晶,整左七舊水

mon貼我用官網
起過再貼都係咁
放棄咗搞

我真係唔識貼
諗緊好唔好上淘寶買過張

冇一張好過官方

官方貼個鏡頭位冇落膠水,會入塵,暫時用緊呢張,冇白邊, 好滿意。

新版官方貼鏡頭同前SENSOR 個位改左開洞
lm
想問下有冇人本身係用iphone6以上既model轉去用one plus 5 大機?

個個user experience 點???

Thanks
想問下有冇人本身係用iphone6以上既model轉去用one plus 5 大機?

Thanks

準備買既巴打 可以用以下條LINK 拎$150 買配件
https://oneplus.net/hk/invite#EE40RNAFD1LHTUR

速度比大廠機比較快, 冇大廠咁多垃圾APP, 好接近原生APP
仲可以刷ROM ,自由度當然比蘋果機大啦.
影相係麻麻地要自己較過先收到貨,鐘意影相你唔想煩既就揀U11 / XZP啦..
另外叉電係幾快, 電量唔似L豬 台仔機 咁倒水, 但1080P MON有好有唔好

利申: AN / IOS雙修中

Thanks

https://oneplus.net/hk/invite#EE40RNAFD1LHTUR

速度比大廠機比較快, 冇大廠咁多垃圾APP, 好接近原生APP
影相係麻麻地要自己較過先收到貨,鐘意影相你唔想煩既就揀U11 / XZP啦..
另外叉電係幾快, 電量唔似L豬 台仔機 咁倒水, 但1080P MON有好有唔好

又放自己條refer link

Thanks

懂不懂規矩?
oneplus 3t大陸貨
爆mon報價 544 人仔

整唔整?

Thanks

7 plus 同 OP5 雙修

整唔整?

部機夠用咪整,講真官方整mon算平
利申2個月前整過

Thanks

7 plus 同 OP5 雙修

我懶啊 唔想雙修

Thanks

有冇成日lag / hang /彈app???
其實想問,嗰d refer link係咪只可以買機時用?就咁拎黎買配件用唔用得?

整唔整?

taobao 自己搵下「一加 Oneplus A3000总成」
如果連埋組裝,個價算係好平
其實想問,嗰d refer link係咪只可以買機時用?就咁拎黎買配件用唔用得?

只可買機用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞