OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
3 仔3t 出左4.1.7

岩岩升埋 開app好似快左
終於裝到rr
原來之前一直download錯file
freedom果個adblock可以係邊度download
freedom果個adblock可以係邊度download

就咁root可以用adaway,又話者magisk用unified adblock host

https://adaway.org/
有冇巴打用過第一頁嗰條淘寶link買鏡頭貼?過咗一日半都仲係待發貨
3T有更新
巴打們用到nfc check 八達通嗎?
4.5.8 os完全零反應
3T有更新

巴打 睇下更完食唔食電plz

啱啱特登download左個官方octopus app試過用到check到,
不過由於覺得個app寫得太柒唔鍾意所以del左

啱啱特登download左個官方octopus app試過用到check到,

有冇方法知道係軟定硬件問題

舊既八達通好多都係咁
加埋oneplus用cheap野自然detect唔到

舊既八達通好多都係咁
加埋oneplus用cheap野自然detect唔到

強迫症好驚係本身壞左 其實諗深一層又冇咩特別用
3T有更新

暫時覺得分別不大,感覺上改善咗備用時間嘅電量。
3T有更新

暫時覺得分別不大,感覺上改善咗備用時間嘅電量。

用多幾日繼續分享下 thx 巴打
部灰色8+128就到, 想問機套有冇邊隻好用? 除左原裝
部灰色8+128就到, 想問機套有冇邊隻好用? 除左原裝

淘寶 search隱者,用落唔錯
仲有沒人用緊1代揮手
依加買機果啲係咪都係個mon倒轉裝
有無巴打知邊到整機好?
部3T跌咗落水
依加買機果啲係咪都係個mon倒轉裝

OP5 個MON 本身設計係咁擺法, 根本唔會改
仲有沒人用緊1代揮手

退役了
有無巴打知邊到整機好?
部3T跌咗落水

大陸華強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞