OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
近期部3t 倒水得比較勁

有冇巴打去換過電?

要幾錢
有冇巴打仲用緊op2,唔刷機仲順唔順

有冇巴打去換過電?

要幾錢

啲電老化得咁快嘅,我得番 80%health
有冇巴打仲用緊op2,唔刷機仲順唔順

順既 只係幾熱下姐
想問下用oneplus 5 係咪唔係個台有volte?
如果 1010/ 3有無volte
想問下用oneplus 5 係咪唔係所有台都有volte?

CSL 冇

CSL 冇

3hk 冇

CSL 冇

3hk 冇

支移有

CSL 冇

3hk 冇

支移有

咁可能唔買了

有冇巴打去換過電?

要幾錢

我用左九個月左右 都係得番80%health
幾平都唔撚用佢,咁撚多間最仆街最垃撚圾就係佢,平又唔係平過人,似住自己有母企照住就以為自己大撚哂,屌佢老母死網絡最撚多就係佢,以為香港人一定要用你呀?食撚屎啦,2047年前都唔撚會呀懵撚
幾平都唔撚用佢,咁撚多間最仆街最垃撚圾就係佢,平又唔係平過人,似住自己有母企照住就以為自己大撚哂,屌佢老母死網絡最撚多就係佢,以為香港人一定要用你呀?食撚屎啦,2047年前都唔撚會呀懵撚

夠鍾食藥啦九根哥

有冇巴打去換過電?

要幾錢

用咩app check電health?

夠鍾食藥啦九根哥

大家咁話
有冇巴打想要多套 Dash Charger 同線, 有興趣就tg 搵我啦

https://t.me/cpahkgolden

有冇巴打去換過電?

要幾錢

用咩app check電health?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery
oneplus5T好似出全面屏

聽住先, 個部好似係oppo F5黎

J ED

J ED

機都未出 ePrice 呢啲hater 已經起勢咬

真係想問有邊部18:9既機可以唔似Samsung

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4988/209287/
5T 就出,急不及待留吓言先
我用緊3T近排發覺聽電話好細聲有無得救

機都未出 ePrice 呢啲hater 已經起勢咬

真係想問有邊部18:9既機可以唔似Samsung

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4988/209287/

虎仔? 豬仔至啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞