OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
唔知5T出幾大個MON
唔知5T出幾大個MON

應該同OPPO 個部一樣
指紋去後面?
oppo電好唔掂(即係oneplus), 電量細兼好快老化。

都唔係吖,咪又係 3000 左右,個個牌子都差唔多㗎啦,唔明點解無旗艦機肯用大啲嘅電......
5T幾時開賣呀?
指紋去後面?

唔通點
指紋去後面?

唔通點

抄足緊係廢指紋 faceid 講笑啫......
可以好似 Sony 咁電制
指紋去後面?

唔通點

抄足緊係廢指紋 faceid 講笑啫......
可以好似 Sony 咁電制

明顯機身用設5既設計,冇咩可能係power 制做到
out of stock
係咪應該等5T ?
升左 open beta 8.0,正到1個點

利申:OnePlus 3

形容下點正

順,UI有8.0嘅feature

缺點: 食電到一個點 個cell signal長期top one食電list
oppo電好唔掂(即係oneplus), 電量細兼好快老化。

都唔係吖,咪又係 3000 左右,個個牌子都差唔多㗎啦,唔明點解無旗艦機肯用大啲嘅電......

屎為mate10咪大電囉
op3 分分鐘用到op6都未使換

屎為mate10咪大電囉

連3300mah 都可以比佢話電量細

形容下點正

缺點: 食電到一個點 個cell signal長期top one食電list

8.0 idle勁慳電 開機又快

形容下點正

8.0 idle勁慳電 開機又快

係慳嘅的確
係咪應該等5T ?

出咗 5T 都可以買 5 嘅
係咪應該等5T ?

出咗 5T 都可以買 5 嘅

有新買新,雖然5仔已經好堅

咁即係要op6先用s845 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞