OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
完全無expect過op3個相機可以影到

夜晚影星星 其實要點先影到好似你咁?我用iPhone 既
完全無expect過op3個相機可以影到

夜晚影星星 其實要點先影到好似你咁?我用iPhone 既

跟機個相機有手動模式
iso推到最高
唔知係叫快門時間定曝光較到15-20秒
set倒數3秒後影
比時間自己放係啲靜止既地方度等20秒
我部OnePlus 5用CMHK呢2個月忽然收唔到4G+,成日淨係收到H+,有時仲要感嘆號,去左oneplus service centre整佢地話冇問題,去左CMHK問佢地又話張sim冇問題,但最奇怪用1010同Smartone係用到4G+

試過同一個地方同一張卡用2部OP5test過,我個部收唔到

有冇人知道咩事?
我部OnePlus 5用CMHK呢2個月忽然收唔到4G+,成日淨係收到H+,有時仲要感嘆號,去左oneplus service centre整佢地話冇問題,去左CMHK問佢地又話張sim冇問題,但最奇怪用1010同Smartone係用到4G+

有冇人知道咩事?

有冇set過apn

有冇人知道咩事?

有冇set過apn

apn都set好曬了

有冇人知道咩事?

有冇set過apn

apn set好曬
明顯關個台事....
明顯關個台事....

但我用第二部機試又收到喎
爆 mon係唔係上維修部整
請問大概幾錢
爆 mon係唔係上維修部整
請問大概幾錢

6百幾,但要擺低至少2星期

好景個間要整成千幾蚊
我用oneplus 3嘅,之前用sultan rom,尋日flash咗去Oxygen OS 4.5.1,但係而家想用android pay佢話無法在此裝置上使用android pay,已經熄咗bootloader (開發人員選項入面)
我用oneplus 3嘅,之前用sultan rom,尋日flash咗去Oxygen OS 4.5.1,但係而家想用android pay佢話無法在此裝置上使用android pay,已經熄咗bootloader (開發人員選項入面)

你刷得rom都已經解左BL啦
有冇人用op3 個 type-c 差電頭好鬆,
而需要拎番原廠換?

入 magisk 揀 hide magisk manager 🤔
https://youtu.be/1Mtiia37kdc

旗艦殺手

用緊note8表示d電比想像中都去得快
想問下3T如果要換電 可以上代理嗎 大概幾錢

上面答左

上面答左

sorry 我派完都係搵唔到

上面答左

sorry 我爬完都係搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞