OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike
有冇人更新完冇咗oneplus本身個音樂player

用緊 Poweramp

我都冇左

用開play music
完全冇留意

終於有人答,原生嗰個介面幾規仔,無端端無咗
op3相機鏡頭focus唔到係咩事

我見大陸op個論壇好多人都係咁 拎返去原廠整

拎返去又成個禮拜冇手機用
又有update 了
有冇人係用緊spigen套+閃魔3d貼呢個combo
仆街 我套入去塊貼四角即刻翹起咗
又有update 了

正, 都update 得幾密,證明one plus 有誠意。

用緊金屬bumper + 透明背貼。

用緊 Poweramp

我都冇左

完全冇留意

真係無留意 有冇人知會唔會有番?
op5又有更新
仆街 用左op3年幾都無lag 前晚更新完呢兩日lag到仆街 完全唔順 打字都好似跌frame數咁
仆街 用左op3年幾都無lag 前晚更新完呢兩日lag到仆街 完全唔順 打字都好似跌frame數咁

我冇事喎,你咩ver?

用緊 Poweramp

我都冇左

完全冇留意

真係無留意 有冇人知會唔會有番?

https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/music-3/music-3-1-2-0-170308101533-b74b704-release/music-1-2-0-170308101533-b74b704-android-apk-download/
要上去自己down 番
其實3t 是咪可以拎去電話鋪換電 有冇巴打試過

推 我都想知 有冇得去香港維修中心換電 同幾$

推 我都想知 有冇得去香港維修中心換電 同幾$

用左一年倒水
請問喺官網買機
送貨地址係咪可以填順豐門市?
之後再去順豐門市拎貨?
因為我見佢寫住有得順豐送
小弟少上網買野
所以唔太識
請問喺官網買機
之後再去順豐門市拎貨?
小弟少上網買野
所以唔太識

YES
請問喺官網買機
之後再去順豐門市拎貨?
小弟少上網買野
所以唔太識

YES

thx巴打
oneplus one 用家揮手

拎返去又成個禮拜冇手機用

自己淘個camera module 落黎自己整啦, 15分鐘就搞掂

你收wifi無事?我用金屬bumper完全收唔到WiFi
有冇人更新左4.5.0之後好似lag左

你收wifi無事?我用金屬bumper完全收唔到WiFi

冇事喎。
有冇人更新左4.5.0之後好似lag左

我洗機之後先更新, 覺得好順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞