OnePlus 集中討論區 LIHKG (8)

1001 回覆
17 Like 22 Dislike

又出T 又要比人屌

有T同冇T有咩分別

apple 2年內 6→6s
oneplus 1年內 3→3T

又出T 又要比人屌

有T同冇T有咩分別

3 同3T 有咩分別??
3T評價 好似仲差過3
3t 更新咗 啲電好似耐用咗
長用半日仲有電

似電池老化

幾時可以俾用widget 熄左個mon啊

點解要用widget熄?
其實5個nfc好返未
我用緊3 點整都sense唔到張八達通
影相方面又係垃圾到
其實5個nfc好返未
我用緊3 點整都sense唔到張八達通
影相方面又係垃圾到

好正常喎, 用緊 op5

點解要用widget熄?

widget可以將個掣放係最就手位置
有冇人更新完冇左個download icon………我唔見左
有冇人更新完冇左個download icon………我唔見左

係無左, 但file manager 入面其實係有
有無巴打知道邊度仲有黑色128GB買?
上網睇unbox唔係本身貼咗mon貼咩?利申買咗128黑1+5睇下有乜accessories要買定
今日睇完啲評測決定買op5
8GB Ram加128GB Rom好吸引
諗住長用
希望頂到2至3年
諗住長用
希望頂到2至3年

me too 睇tear down質量都唔錯好金屬,唔知ssp有冇得買套呢
有冇人更新完冇咗oneplus本身個音樂player
諗住長用
希望頂到2至3年

pure android + 8GB Ram + 128GB Rom 冇得頂,Oneplus 果然好撚屌得。

用緊 Poweramp
諗住長用
希望頂到2至3年

我都想買,但無晒黑色

用緊 Poweramp

我都冇左

用緊 Poweramp

我都冇左

用開play music
完全冇留意

又出T 又要比人屌

有T同冇T有咩分別

3 同3T 有咩分別??
3T評價 好似仲差過3

就係畀人屌冇分別啫
CPU升級左,多左128GB揀
電大左,主鏡前面由猩猩玻璃改成sapphire
除此以外冇其他分別咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞