其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
好好玩 由外圍賽打到入世界盃
Winning 2008 好玩喎,新3D系統,扭波勁爽
PES 2013神作, 2014出垃圾就俾FIFA取代了
唔係R1?
以前玩老翻抄save乜9都有
最想玩返master league
有一年轉咗fifa玩utimate team
打咗幾場就要續啲球員好撚麻煩
我覺得最有感覺係 WC 98
個人口味
除咗soundtrack,主要係我鍾意加插現實片剪接,先會令投入感大增
例如 NBA LIVE 2000 都係
邊個係周打蜆????
我由第一代FIFA94開始玩起,要係dos入game,仲記得畫面係斜45度角,K角位射勁易入,嗰時啲球員好似仲未用真名,唔知有幾多人玩過呢?

一模一樣
我個陣仲特登走去問個friend喂點解打打下唔比我啲球員出場
傾傾下先知咁撚多野煩 又合約又playstyle又盛咁
跟住你唔課金又要奴任奴到嘔血
玩左一兩年就無玩了
對我而言 主要係因為market
fifa14左右個代 用手機玩竟然有market可以同其他玩家交易
當時覺得好勁
買過兩集
唔啱手形

不過我efootball 24都冇咩點玩
絶對同意, 明明 Winning Eleven 個名咁霸氣都唔用
講緊PES同埋Winning Eleven
最正係d球星會重生
有一代玩到成隊都係重生球星
唯一老將係阿古路 講緊當時佢岩岩係馬體會出名 依家退埋休
都係叫 Win檸
即係好似以前master league咁季中季尾球員轉會咁?
winning有期落低傳中地波係必入
玩到變pvp禁招
lm
細個淨係聽人講打winning 打winning
可以改
其實版權一件事
佢個遊戲性跌得勁先死

個時fifa 係 sell 跟到真實咁自然
Winning 淨係追畫面但勁機械人
無記錯有一集好似人要有lag嘅問題
伏到仆街
winning 一開始咪就係咁囉, 我重記得岩岩玩第一隻 Winning J League,
用舊思維諗住衝呀衝, 衝呀衝, 足足玩咗半個鐘都未 win 過一場,
完全唔知發生緊乜事, 但又覺得隻 game 好撚好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞