其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
我記得2011仲玩緊 winning , 個online mode 都好正, 個market 係官方,唔洗同買玩家買卡好似fifa 咁啲價極浮動,總之你慢慢打就有錢買到人
果時全隻game 得幾張卡有個技能係快速轉向,其中有張艾沙雲好用到傻
到2012 佢竟然大改,球員狀態幾日先轉一次,即係你開驚玩果日見到自己啲球員白色下降 其實你已經會唔想玩,仲要抄fifa 買左啲球員出場數有限制,但係啲合約又唔係fifa 果隻咁易攞,結果你買左個人都好似擁有唔到佢咁
最後玩左幾日就放返隻驚出去,轉fifa 算
呢兩集d傳中加埋過頭lob pass屈到傻啦
d傳控比人nerf到做唔到波
fc24好似直頭速度都屈唔到
winning當年用尼日利亞個馬田斯超屈
我都轉跟佢慣咗 反而防守啲AI仲係弱弱智智咁好難搞
但用落同仔有無分別
我成日諗中堅個d就算女數值幾靚係咪都無用 唔夠高度身位
斬個波埋去已經屈死
當年用國米一定係阿祖安奴同馬田斯雙箭頭
阿根廷人美斯!
版權同冇咗master league囉On9 winning
某啲聯賽有 無記錯 西甲同德甲 荷甲係有
英超間唔時某幾間有 因為好似話一個個買
阿祖安奴用屈, 有身位跑得快, 遠射勁
好懷念
Master league 好撚正
細個啲隊名唔patch要估
唔撚識set?
以前winning master league都幾好玩其實
我10個代由一開始隊廢隊玩到top division+全明星隊
幾有成就感
其實fifa 最近真係好虧

又玩女又換皮
啲人玩都係焗買,冇其他選擇
winning 有心可以乖虛而入,不過konami好似淨係有興趣搞玩卡
Fifa10就轉左會啦應該
印象中係用「艾加號華」屈
細個買game書剪coupon去機鋪換save 可以番屋企用真人名玩master league 阿祖安奴正到
其實無計 唔係佢想HEA 係邊有咁多彈藥整
你睇FIFA 08開始 如果你英國買 同西班牙 德國 同香港買 封面係唔撚同
淨係呢點 嗰三地國家買嘅球迷畀晒LIKE啦 支持本土球星喎
FIFA2002火焰射球中圈射埋去
中場用李華度, 史高斯 , 華朗 , D遠射又係勁屈
企啱位必入,不過winning 3同4都好好玩
Shoot tall! Gooooooooal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞