其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
話說以前玩winning 係 x逼波就逼得甩
後尾12 13轉fifa先識重新學過套守波方法
依家諗番都幾有成就感
咪普通career mode 做教練就係你講個款
做球員就淨係控同訓練自己一個
好鍾意 winning 有一兩集 有室內場玩 無界外球 , 用幅牆 做 one two
無錯,以前玩we8同pes6真係日日玩幾個鐘,個career mode正到癲!
以前就係貪winning爽快入波d方式又真又靚,成日會save d入球翻睇,反而fifa d畫面超樣衰勁唔似樣,之後winning個節奏越出越慢,仲悶過隔離fifa,要咁真實我就唔洗打機啦
係我眼中, winning x 果一代做得勁差, 果一年我轉左去fifa 玩左 5, 6 年, 之後小打機唔知
仲會上網搵轉會自己入去game改球會
當年香討定唔知uwants有個打winning出名勁既人叫做mk 我fd list有佢 後期winning已經冇人玩fifa好似已經出到16/17時我仲見到佢玩緊winning
但係近幾集FIFA 唔知點解又轉左
打電腦防守難左好多
唔亂標都守唔到
因為班fd個個都轉會,人地玩fifa你重玩winning俾人笑傻仔自己玩單機
因為打電腦唔係fifa既賣點 就算以前ps3年代仲打緊winning都係上網打
其實唔關事
fifa 一早已經有哂版權
master league 係winning 有先wor
電腦有時屈機
話fifa開始有版權先多人玩果啲留言都幾多
係咪球員肖像權問題?
死㩒實x
仲有L1三角大法
去到ps3 岀個啲winning 開始唔夠fifa 嚟
fifa 唔記得9幾 (一定係98之前 因為98已經係3D人)
仲係pixel人
已經可以剷龍門
機齡淺
諗起fifa98仲行緊56k年代同fd研究佢個撥號online對打
打得順架咩
I~~~~~~~~NEED TO KNOW NOW KNOW NOW CAN YOU LOVE ME AGAIN
擋住龍門斬波

仲有香港隊添
FIFA96 有中圈衝力射球必入
好早期fifa
可以剷9龍門
即拎紅牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞