其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
97-99玩fifa
Winning就玩到FIFA08
之後就FIFA
fifi 98好正
可以用香港隊由外圍賽打到拎世界盃
fifa97就玩佢個in door soccer
90年代仲有好多廠整
最記得係Saturn既Sega worldwide soccer
應該係FIFA 轉新引擎2014 好似係,可以用analog 出盤扭動作開始連亞洲呢邊都玩fifa, winning 不思進取就開始輸啦
career mode其實係master league玩法定fm咁?
其實BT最好,可以keep住幾時再睇都得
Game weekly Game Wave
好似fm咁年年出 年年要自己down 大頭 波衫 會徽
就算有gamepass 諗起都已經唔想玩
其實仲有個好多打開機嘅人都知但一講到足球game就冇乜人諗起嘅原因
當年PS2轉PS3 / Xbox 360世代嗰陣
其實日廠能力係唔及歐美廠
當年Konami Winning嘅dev team同其他日廠其實唔係好識用PS3嘅機能
佢哋剩係搞個engine都未搞掂得
如果有玩WE2008 PS3版可能有印象隻game一開始係30 fps都冇 (Xbox 360版畫面會順啲)
WE / PES嘅全球銷量都係呢年開始慢慢跌
有啲PS2年代有嘅game mode同元素,去到成個PS3年代都冇時間/能力砌返出嚟

我諗有啲玩家當年繼續情意結玩Winning
挨咗幾年先開始留意FIFA
所以2011 / 2012年先係多人轉會嗰幾年都正常
但個其分水嶺係2008年其實已經開始出現
統一用 winning Eleven 好過啦, pes 呢浸柒味酸酸栗栗咁
fifa11
杜奧巴
08世杯?
所以咪輸囉
FIFA 一向有版權啦 winning假隊名啲人都係咁玩 尤其winning8果期贏哂冇得比

利:FIFA2001玩家
同意,自從 FIFA 11 推出 Pro Club
之後可以 Many vs Many
啲玩家就跳晒船過嚟 FIFA
你講嗰隻應該係 World Cup 98, 好嘢嚟
更根本既原因係fifa09大改革,如果你地有玩過09前既fifa就知係極度on9
可以狂屈bug入波同剷龍門,操控更加係弱智
winning當時gameplay偏快,唔真實,跑起黎似溜冰

fifa09就改到gameplay真實向,開始慢慢有好評
加埋你講既原因,去到fifa13,14左右已經多人玩過winning
你上面條傻尻,講到好似所有人都應該要知佢幾歲,幾年讀中學,幾時讀大學啫
Wining 國米有馬田斯同阿祖安奴
2個都屈到仆街
FIFA08 xbox360開始轉
嘩你個死基佬又跟蹤我
係 好撚正 玩多幾年會有經典人返生
係市場可以買到返黎用

唔明fifa點解唔學wining咁出經典國國隊可以用
諗起全明星陣容就正
Winning好似某代就係玩直角假身空哂 8成射入
打得似chok招咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞