其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
winning 2012 d動作做到勁生硬 球員經常硬直 比人L1三角中堅慢動作轉身望波 相反fifa12動作好流暢好爽快 兩隻game好似交換左模式咁 而且fifa球員跑動方向多過winning好多 winning仲係得9個方向咁跑就係 就係呢代winning直接令winning收皮好多人轉左會去fifa包括我自己

曾經fifa16轉左新engine都變到球員硬直左好多 但當年winning已死 fifa點差都係玩曬
Winning 正式改名PES後有集尼馬做封面+有keyman 廣東話旁述,果集好多宣傳,好多人話回歸玩
但玩慣左幾集fifa後已經唔再識玩winning, 一場比人炒5/6粒
由winner 3 同Fifa 98 開始玩。一直Winner都係爽快好多。直到winner 14改engine, 做到成pat屎咁,Fifa又越來越做得好,好多人就果集轉左會。
呢隻可以同架仔玩
winning對我好大影響
直至依家每年fifa開箱第一件事,就係換晒做winning手掣先
一樣
依家打法應該放右翼cutting in 射
以前winning 要去驚舖dl返d波衫同會徽人名等等資料,我自己就年年轉會窗都自己人手更新轉會。

後黎fifa全真名真衫,轉會又跟返玩實,慢慢咪取代左囉。

但fifa既操控一直係垃圾,都唔明d人點解覺得好玩後黎winning改到跟左fifa既垃圾操控,波都傳唔準,d人又會自己推失波,於是無再玩新。
正版球衣球員已贏
向上剷
我睇返google既圖,係winning 08開始動作有問題,出得好垃圾,於是我玩返舊既算,波衫同轉會自己搞

一直玩到部機都壞埋就無買ps3,所以新出都無玩。

到ps4出pes又買黎玩下,都係好垃圾,於是無咩再打足球驚
每次a點打贏b
都係b自己收皮
防守嗰個會強制產落去
有段時間winning d movement好生硬,淨係移到做到8個方位(定16)
但FIFA10果陣已經係360度

同埋winning 10年代屈跑狗屈得好嚴重
ps1最後一集winning 4開始有
manadona 開game免簽能力差唔多全部9
(個時能力值最多9)
成日比人3,4個圍9你,啲隊就on99睇波唔幫手
fifa宜家真到YT成日有啲假波highlight, 屌佢老尾
珍,屌佢老尾個scripting, 贏到咁上下就屈9你,仲想做電競食屎啦
cls駛唔駛計埋尼馬要去party
日本廠通病,垃圾連線系統
而家咪又係滑雪
小學放學就同同學返屋企玩
果時得國家隊
跟住就FIFA96
轉左3D, 係咁用咸爺係右邊射入
09 已經轉左會
我記得個陣we 2009 d 連線好垃圾成日都lag 機
但我打fifa 09完全冇哩個問題
唔肯定係咪因為連左日本仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞